Marius Elisei are un copil cu o altă femeie? Oana Roman rupe tăcerea

16 mart. 2021
Marius Elisei are un copil cu o altă femeie? Oana Roman rupe tăcerea
Oana Roman și Marius Elisei la aniversarea fiicei lor, Isa

Nu a trecut foarte mult de la divorțul surprinzător dintre Oana Roman și Marius Elisei. Deși inițial părea că despărțirea va fi una cu scandal, ulterior cei doi au căzut la pace, de dragul micuței lor, Isa și acum sunt în relații foarte bune. Motivul oficial al separării ar fi acela că cei doi nu se mai înțelegeau și că se certau din orice.

Totuși numeroase surse au vorbit despre o femeie care ar fi apărut în viața lui Marius Elisei acum ceva timp. În cadrul unei emisiuni a lui Cătălin Măruță, acesta a spus că este singur și că nu și-a înșelat soția niciodată. Dar a adus în discuția varianta unui alt copil.

Marius Elisei spune că își mai dorește copii

„Timpul va decide ce se va întâmpla. Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”, a fost răspunsul lui Marius Elisei la întrebarea dacă există posibilitatea împăcării cu Oana Roman în viitor.

Doar că vedeta nu mai poate face copii. Nașterea Isei a fost una care a lăsat urmări grave și aceasta nu mai poate face copii. Interesant este că Oana a deschis și ea acest subiect în cadrul reality show-ului “Mămici de Pitici cu Lipici”.

„Isa tot spune că vrea (n.r.: frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu mai poate”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman, dezvăluiri despre cum trece fiica ei peste momentul despărțirii

În urmă cu câteva săptămâni, Isa a împlinit șapte ani și și-a serbat ziua de naștere împreună cu prieteni apropiați ai familiei, dar și cu tatăl său. Petre Roman, bunicul său, nu a fost prezent la eveniment și nici măcar nu a sunat-o să-i spună la mulți ani, ceea ce i-a creat o mare dezamăgire fetiței, care s-a bucurat totuși că a fost înconjurată de multă iubire în acea zi.

„Nu era tristă la ziua ei, era fericită că a fost și tatăl ei acolo. Îți dai seama că resimte situația, dar noi tocmai de asta suntem în relații bune, ca să nu resimtă situația chiar atât de acut. Nu știu cât o să dureze, dar deocamdată… Isa e foarte legată de el, pentru că Marius s-a implicat foarte mult în creșterea ei. A schimbat-o, i-a dat să mănânce, a legănat-o, a fost tată nu normă întreagă. La început am fost foarte bolnavă și eu nu puteam să o car în brațe, iar el a făcut niște lucruri pe care eu nu le puteam face” , a mai povestit Oana Roman la “Mămici de Pitici cu Lipici”.