Mărturii terifiante în cazul Caracal! Familia Autoritățile, puse la zid: ‘Alexandra nu este moartă, să ne spună adevărul’

01 oct. 2019
Mărturii terifiante în cazul Caracal! Familia Autoritățile, puse la zid: 'Alexandra nu este moartă, să ne spună adevărul'

Ies la iveală mărturii terifiante in interiorul cazului Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu nu crede nimic in ce s-a anunțay public și pune la zid autoritățile. Mai mult, mătușa Alexandrei nu crede că nepoata ei a fost ucisă.

Mărturiii cu ochii în lacrimi despre Alexandra Măceșanu. Familia fetei nu crede nimic și somează autoritățile să o aducă pe aolescentă acasă.

Autoritățile, făcute praf!

Cu ochiii în lacrimi, mătuşa Alexandrei dezvăluie că o ştie pe aolescentă de când era mică şi că vrea să o ştie din nou aproape lângă familia ei. „De când era mititică o ştim şi în continuare ne dorim să fie aproape de noi. Eu cred că o să vină alături de părinţii ei. Numai să nu fi fost răpită de psihopat. Ceea ce cred eu e că moartă nu este. Nu cred eu să fie moartă ea. Am auzit că ar fi peste hotare trecută. Noi sperăm să fie un adevăr şi să fie găsită ca să fie adusă acasă la părinţii ei care suferă foarte mult pentru ea. Nu ştim nimic despre ea şi dorim foarte mult să ştim şi să se spună adevărul şi să se lupte pentru ea”, a spus mătuşa Alexandrei la România TV.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandru Măceşanu, crede în aceeași teorie. A dezvăluit că pe baza investigaţiilor făcute de detectivii particulari angajaţi de Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei, cele două fete dispărute de la Caracal, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, se află vii, în Italia. Acolo ar fi traficate de oameni care au legătură cu Gheorghe Dincă.
Mai mult, și Alexandru Cumpănașu a susţinut că Alexandra ar putea fi în viaţă. Alexandru Cumpănaşu spune că are date despre traficul de tinere și cum sunt acestea ascunse în Italia. El a menţionat cazul unei fete dusă din România și preluată în Italia la doar două zile de la dispariția Alexandrei.