Mărturisiri sfâșietoare despre Alexandra Măceșanu: „Am văzut-o atât de clar, zâmbea!”

02 nov. 2019
Mărturisiri sfâșietoare despre Alexandra Măceșanu:

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise cu bestialitate de către Gheorghe Dincă în cazul șocant care a avut loc în luna iulie la Caracal, a postat pe Facebook un text emoționant, în care a povestit cum a visat-o pe Alexandra Măceșanu. Reamintim că Alexandru Cumpănașu este candidat la alegerile prezidențiale. 

”Îngerul din vis

După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută… Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig „Alexandra!! Unde ești?”, în van… M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis. Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra,” a povestit Cumpănașu.

Nicio dovadă că Alexandra este în viață

Mult timp, Alexandru Cumpănașu a negat că Alexandra ar fi fost ucisă de către Gheorghe Dincă, deși toate pistele din ancheta derulată de DIICOT conduceau la această concluzie.

De curând, unchiul Alexandrei a declarat că nu mai are nicio dovadă că nepoata sa mai este în viață.

Din visul pe care l-a povestit Cumpănașu pe Facebook pare că acesta și-a schimbat din nou opinia și crede, din nou, că nepoata sa trăiește.