Meci dramatic pentru Simona Halep în optimile de la Cincinnati! Cum s-a terminat confruntarea cu Madion Keys

16 aug. 2019
Meci dramatic pentru Simona Halep în optimile de la Cincinnati! Cum s-a terminat confruntarea cu Madion Keys

Anul trecut, Simona Halep câștiga turneul de la Rogers Cup și se califica în finală la Cincinnati. Anul acesta a avut, însă un debut slab în sezonul de hard. Vizibil afectată de probleme medicale, în Canada a fost nevoiă să abadoneze în sferturi, iar acum, în SUA, a fost eliminată în optimi de Madion Keys, pe care o bătuse de multe ori în trecut.

Halep a trecut greu în turul precedent și de Ekaterina Alexandrova pe care a învins-o în trei seturi, 3-6, 7-5 și 6-4. Povestea s-a repetat și cu americanca Madison Keys, doar că finalul a fost unul nefericit. Primul set a fost unul complet dominat de jucătoare din SUA, care s-a terminat cu 6-1.

Simona a revenit în setul 2, care a fost dominat de multe răsturnări de situație. Într-un final s-a impus cu 6-3 și părea că are meciul în mână. Keys s-a dovedit a fi mai puternică, însă și a câștigat și setul 3 cu 7-5, calificându-se astfel în sferurile de finală din turneul de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Venus Williams.

Halep a avut probleme medicale pe parcursul meciului și a fost vizibil marcată. La antrenamentul ei a venit și Darren Cahil și spera într-un parcurs bun SUA. Acum obiectivul ei rămâne US Open, unde anul trecut a fost învinsă încă din turul 1. De menționat că sportiva din România, atunci când a jucat bine în turneele care precedeau un grand slab, a jucat slab la grand slam. Iar când a jucat slab înainte, s-a impus atât la Roland Garros, cât și la Wimbledon într-o manieră entuziasmantă.