Menajera îl distruge pe Gheorghe Dincă: Ce făcea în camera unde a stat Alexandra

03 oct. 2019
Menajera îl distruge pe Gheorghe Dincă: Ce făcea în camera unde a stat Alexandra

Ies la iveală noi amănunte teribile din casa groazei! Aceasta este mărturia care-l distruge pe Gheorghe Dincă. S-a aflat ce făcea în camera unde a stat Alexandra.

Este o adevărată răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Apar noi dezvăluiri incendiare din cazul Caracal. Incredibil ce făcea femeia în camera în care a stat Alexandra.

Dezvăluirile menajerei lui Dincă

Menajera lui Gheorghe Dincă spune că acesta ar fi încercat să o violeze, chiar în timp ce soțul său lucra tot pentru Dincă, pe care îl ajuta la construcţia unui beci. Gheorghe Dincă i-ar fi oferit bani femeii contra serviciilor sexuale.

„Am suferit foarte mult. Am suferit că mă vedeam că nu putere să pot să-l răzbun să-i fac ceva, să… să-l zgârii să-i rup o buză să… Şi acum am imaginea aia. De câte ori vorbesc despre asta, mi se pune un nod în gât. Cum îi curgea scuipatul pe mine, şi m-a prins şi cu mâinile aşa, de nu mai puteam să mai fac nicio mişcare. Mi-a spus: ”Spune-mi cât vrei, dacă vrei să te culci cu mine”. L-am împins şi am fugit. Am fugit pe scări. Şi de atunci, din ziua aia, când mi-a propus, eu am plecat acasă”, spune menajera din casa lui Dincă.

„Adică în halul în care m-a strâns, în care m-a luat, că nu mai aveam nici aer, cred că da. După două săptămâni, a venit după mine acasă. Şi i-am spus că nu mă întorc. Eu îi ziceam să mă lase, să plece şi el intra peste mine în casă”, a mai spus aceasta.

Viorica a povestit ce făcea în casa lui Dincă, dar şi ce a văzut în locuința acestuia timp de două luni, cât a lucrat acolo. Mai mult, aceasta ar fi gătit în camera unde ar fi fost sechestrată Alexandra Măceșanu, victima lui Dincă. „Eram menajeră. Doar făceam mâncare şi atât. Lucram cu soţul meu, cu socrul meu, cu cumnatul meu. Soţul meu a muncit, eu am muncit. Ne-a dat banii. Corect a fost, corect tot timpul. Păi eu luam vreo 6 milioane. Ne duceam acolo. Mie îmi dădea sarcina de a găti. Se ducea în oraş, venea cu baxul de pulpe. Venea cu baxul de ulei, de zahăr. Cu baxurile, nu să ziceţi că nu avea bani, atunci. Avea bani de atunci. Eu am vrut să văd ce e în camerele celelalte, dar erau închise cu cheia. Eu nu m-am lipit niciodată de nimic de acolo. Nici nu mâncam de acolo, cu toate că găteam eu, dar îmi era silă de oalele lui. Se ducea în oraş şi lua câte 10 kilograme de şorici şi gheare de găini, de pui. Le fierbea şi le punea pâine şi le dădea la câini. Şi avea opt câini.

Mă gândeam cum să trăieşti aşa!? Cum să trăieşti în mizeria aia?! Nu ne gândeam noi că face trafic de persoane sau… Ne-am gândit, mă, hai că ăsta a furat de are interdicţie în Italia. Când stătea lângă mine să vadă la mâncare sau să îmi aducă ceva, parcă tot timpul aveam o teamă aşa. Toată lumea se temea de el. Adică faţa lui… Faţa lui spunea tot. Ziua el nu vorbea cu oamenii. Nu. El era aşa în lumea lui.Prieteni nu avea. El nu avea pe nimeni.Mie mereu mi-a fost teamă de el. Stătea lângă mine când făceam mâncare”, a mai explicat femeia, conform Antena 3.