Menajera lui Dincă rupe tăcerea! Cine este capul rețelei? Pe el îl protejează criminalul din Caracal

09 oct. 2019
Menajera lui Dincă rupe tăcerea! Cine este capul rețelei? Pe el îl protejează criminalul din Caracal

Menajera lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea! Femeia a fost audiată astăzi și a dat detalii despre fetele pe care le aducea fiul criminalului acasă, dar și despre concubina monstrului din Caracal.

Potrivit acesteia, bărbatul avea o amantă în timp ce soția sa era în Italia.

”Am stat o lună și o săptămână acolo. Ei au plecat în Italia, la Milano, eu am rămas acasă. Lucram, aveam grijă de casă, de seră, de lalelele negre, de păsări, de porumbei, de tot ce era acolo, ateliere. Mai era un om acolo, unul de la Deveselu. Ne-a luat de pe drum. Eram bătută de soț, plecată cu trei copii.”. a declarat femeia.

”Nu știu cum o cheamă. Era brunetă, avea două fete, cu părul lung era. Avea concubină cât soția lui era la Milano. El nu are nicio vină. Vină are fiul său, soția lui, concubina, în afară de Ionuț. L-am văzut o dată pe fiul lui Dincă, a venit cu o fată de 19 ani, am crezut că e soția lui. Când a venit a doua oară a venit cu altă fată. A zis că e soția lui, iar a treia oară tot soția. Dar câte soții are? Este arab, musulman? Nu era deranj deloc acum 15 ani, nu știu cum s-a făcut acum.”, a mai spus aceasta.

Menajera susține că fratele lui Gheorghe Dincă este cârdășie cu mafia.

”Nu mi-l mai aduc aminte. Gheorghe, tot așa cred că îl chema. Ăsta e cu toată mafia, cu interlopi, cu tot. Nu ne-a lăsat să intrăm acolo, avea un lacăt mare (despre camera terorii). În Bari le ducea pe fete, în Milano.”, a declarat femeia.

Cei care s-ar ocupa de traficul de persoane ar fi fratele, fiul, soția, fiica și amanta, spune menajera. Femeia nu-l crede în stare pe Dincă să fi omorât cele două fete.

”El apără ori pe frate-su, ori îi e frică de interlopi, ori pe fiica lui, ori pe nevastă, ori pe amantă, ori pe ceilalți copii.”, a spus menajera.