Mihaela Bilic a semnat cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta celebra nutriționistă

de:
25 aug. 2021
Mihaela Bilic a semnat cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta celebra nutriționistă

Mihaela Bilic reîncepe colaborarea cu PRO TV, ba chiar va avea propria ei emisiune. Contractul a fost semnat deja, iar oficialii postului au anunțat chiar acum ce produs va prezenta nutriționistul.

Ați mai auzit până acum de emisiunea ”Doctor de bine”? Până acum emisiunea se difuza doar online, însă de acum va putea fi urmărită și pe micile ecrane, fiind prezentată chiar de nutriționistul Mihaela Bilic.

Ce emisiune va prezenta Mihaela Bilic

Ca și format, emisiunea ”Doctor de bine” este similară cu ”Ce se întâmplă doctore”, o producție care a dispărut odată cu plecarea Oanei Cuzino din trust.

Vor fi invitați, se vor da sfaturi atât legate de perioada actuală cât și alte boli și simptome despre care oamenii trebuie să știe câte ceva.

Mihaela Bilic a mai colaborat cu PRO TV pentru emisiunea Arena Bucătarilor, însă în luna februarie, nutriționistul a anunțat că va renunța la proiect. La acel moment nu a spus motivul și nici ce se va întâmpla cu emisiunea, ba chiar nu știa nici măcar cine îi va lua locul.

”Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii Arena bucătarilor’.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locull”, mărturisea Mihaela Bilic pe Facebook.