Mihai Gâdea a rămas fără cuvinte! S-a aflat cu ce se ocupă fiica lui de 20 de ani în Italia. Nimeni nu a știut ce face Karina Maisha

19 iul. 2022
Mihai Gâdea a rămas fără cuvinte! S-a aflat cu ce se ocupă fiica lui de 20 de ani în Italia. Nimeni nu a știut ce face Karina Maisha

Mihai Gâdea este căsătorit de mulți ani și are o singură fiică, pe care o iubește mai mult decât orice. Karina Maisha are 20 de ani și este extrem de talentată. Deși toată lumea știa că după examenul de BAC, ea a mers la studii în Olanda, ei bine nu. În cele din urmă a ales Italia.

Fiica lui Mihai Gâdea studiază la cea mai prestigioasă școală de modă de pe glob, PoliModa și deja s-a remarcat printre studenții de acolo. Fire creativă, ea a reușit să impresioneze cu proiectele sale în domeniul fashion și nu numai. Spre deosebire de Alexia Eram, fata Andreei Esca, Karina nu a vrut niciodată să iasă în față.

Ce face Karina Maisha în Italia

Mihai Gâdea a fost mereu alături de ea, dar i-a respectat decizia de a rămâne discretă. Totuși recent, Karina Maisha a scos o piesă superbă, pe care chiar ea a compus-o, atât muzică cât și versuri. S-a implicat chiar și în regia clipului, iar rezultatul a fost unul excepțional.

Frumoasa Karina a strâns peste 60.000 de vizualizări pe Youtube cu melodia START și este probabil doar începutul. Are în mod cert toate calitățile pentru a se impune pe piața muzicală. Ea mai scos și două cover-uri când era mai mică, dar apoi a renunțat la partea aceasta pentru a se dedica mai mult studiilor.