Mihai Petre divorțează de Elwira Petre? Vedeta care a recunoscut că este îndrăgostită de el. Jador și-a făcut cruce

19 sept. 2022
Mihai Petre divorțează de Elwira Petre? Vedeta care a recunoscut că este îndrăgostită de el. Jador și-a făcut cruce

La 43 de ani, Mihai Petre continuă să frângă inimi deși pare că de mai bine de 20 de ani el nu are ochi decât pentru frumoasa lui soție, Elwira Petre. Cei doi au câștigat împreună și show-ul Asia Express, însă la acel momentul dansatorul a fost destul de mult criticat de public pentru că a țipat de mai multe ori la partenera lui de viață.

Cu toate acestea, Elwira Petre și-a păstrat mereu calmul și spune că nu și-ar putea imagina viața fără soțul său. Dar iată că are și rivale. Valerie Lungu, fost concurentă la Bravo, ai stil! și vedetă în toată regula pe Instagram și Tik Tok spune că ar vrea să se căsătorească cu Mihai Petre.

Ea a fost invitată la rubrica Sosurile Iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și a fost provocată să dezvăluie cu ce bărbat ar dori să se mărite. Aceasta nu a ezitat prea mult și i-a spus numele lui Mihai Petre.

Jador se afla și el în culise pentru a-și promova noua melodie și a simțit nevoia să intervină. El i-a spus Valeriei că ar trebui să-și îndrepte atenție către bărbați ma tineri, ținând cont că ea are 16 ani.

Schimb de replici acide în emisiunea lui Cătălin Măruță

Doar că influenceriția are aproximativ 28 de ani, dar pare o adolescentă. În general, este foarte iritată când cineva îi spune că arată ca o copilă, așa că a urmat un schimb de replici acide între cei doi sub privirile satisfăcute ale lui Cătălin Măruță, care adoră circul.

„Pot să intervin? Te rog frumos să mă scuzi că-ți stric emisiunea. Mihai Petre, probabil, are mulți ani față de tine, nu, Valeria? Pari că ai 16 ani”, a reacționat Jador.

„Acuma, iartă-mă! Dacă ție îți plac astea de 16, care sunt și minore…Aia zic”, a spus Valeria Lungu.

Ulterior, Jador a făcut mai multe glume pe această temă și i-a amintit de mai multe ori tinerei că el are 27 de ani și că ar trebui să-și schimbe gusturile către persoane de vârsta lui.

„Mai tânăr. Eu am 27. Mihai Petre cât are?”, a mai adăugat Jador.