Miliardarul celebru care divorțează de soția româncă după 20 de ani. Cine este bomba sexy care i-a luat mințile. S-a mutat cu ea

24 sept. 2021
Miliardarul celebru care divorțează de soția româncă după 20 de ani. Cine este bomba sexy care i-a luat mințile. S-a mutat cu ea
Foto: Louis Hansel on Unsplash

Ea i-a fost secretară, iar apoi iubită și într-un final soție. După un mariaj, care a durat mai bine de 20 de ani, s-a ajuns la divorț din cauza unei alte femeie. Se întâmplă și în cuplurile celebre de peste ocean. Miliardarul John Paulson, în vârstă de 65 de ani, se desparte de gălăţeanca Jenny (Zaharia) Paulson, cu care are două fiice.

Fetele sunt de partea mamei în scandalului anului în SUA, unde sunt implicați foarte mulți avocați de renume. Și asta pentru că cei doi soți au de împărțit o avere de aproximativ 5 MILIARDE de dolari. Se anunță a fi unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istoria SUA.

John Paulson s-a îmbogățit în timpul crizei din anul 2008 pe fondul prăbușirii imobiliare și de atunci a și început să schimbe amantele ca pe șosete. Presa interanțională scrie că Jenny a suportat multe umilințe de-a lungul timpului, dar acum totul s-a sfârșit.

Cine este bomba sexy care i-a luat mințile lui John Paulson

Și asta pentru că lui i-a luat mințile o bombă sexy de 33 de ani. Alina de Almeida este de profesie nutriţionist şi expert în alimentaţie. Ea este vedetă online și se bucură de un  număr mare de următoritiri.

Soții Paulson și Alina de Almeida

Actele de divorţ dintre Jenny și John Paulson au fost depuse luni la un tribunal din Suffolk County, statul New York. Pe lângă miliardele din conturi, cei doi mai au de împărțit o avere care include și un conac în New York, cumpărat în 2004 cu 14,7 milioane $, o proprietate în Southampton, de 41 milioane $, şi o casă în Aspen, achiziţionată în 2010 cu 24,5 milioane $.

Jenny, care are 50 de ani și care le are de partea sa și pe fiicele lor, adolescentele Giselle şi Danielle este decisă să nu accepte nici un compromis în privinţa partajului, după ce a aflat din presa americană că soţul ei locuieşte de mai bine de câteva luni într-un apartament de lux din Manhattan cu Alina de Almeida, care, conform NY Post, ar avea origini braziliene.