Mircea Badea, cea mai mare umilință pentru Adelina Pestrițu. Cum a făcut-o de râs în public. Îi va fi greu să mai ridice capul din pământ

06 iul. 2021
Mircea Badea, cea mai mare umilință pentru Adelina Pestrițu. Cum a făcut-o de râs în public. Îi va fi greu să mai ridice capul din pământ
Mircea Badea lucrează în trustul INTACT de aproape 20 de ani

Chiar dacă Mircea Badea are anumite reacții exagerate în privința anumitor subiecte, de data aceasta realizatorul Antena 3 are dreptate. El a luat-o la țintă pe Adelina Pestrițu, pe care a făcut-o de râs în emisiunea sa. Aceasta a luat nota 3 la limba română la examenul de bacalaureat, dar cere 2.000 de euro pentru o singură postare pe Instagram.

Mircea Badea a fost un elev eminent. Acesta a luat 10 la toate materiile, mai puțin la filosofie, unde la BAC a luat nota 6. Chiar și așa, media lui a fost una foarte bună, aproape 9. A mers apoi la facultate și a absolvit Cibernetica la ASE.

Adelina Pestrițu a luat nota 3 la BAC

Adelina Pestrițu a studiat la Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung Muscel, la secția Filologie și a luat nota 3,6 la proba scrisă la limba română. Ea susține că a confundat romanele Ion și Moromeții și de aceea a obținut o notă atât de mică. Totuși scuza ei este patetică pentru că un acest tip de subiect nu valora mai mult de 2-3 puncte oricum. Ceea ce înseamnă că lucrarea ei a fost varză.

Mircea Badea nu a iertat-o. Mama acestuia este profesoară de limba română. Mai mult decât atât, generații întregi au învățat de pe cărțile scrise de Mariana Badea, care au reprezentat un mare suport pentru cei care urmau să dea examenul de bacalaureat. Comentariile ei erau de departe cele mai bune și cele mai explicite.

Mircea Badea, umilință maximă pentru Adelina Pestrițu în direct

”Chiar la Limba și Literatura Română. Deci dânsa era la colegiul de filologie și a picat BAC-ul fix din cauza literaturii. N-ai cum mai tare de atât. Să confunzi ”Ion” cu ”Moromeții”. Sper ca la postările alea de pe Instagram, la care ia 2.000 de euro pe postare, că nu confundă produsele între ele. Ce anume ar genera o astfel de confuzie? Cum l-ai putea pe Ion cu Moromeții? Era vorba despre niște țărani. Cât de diferiți să fie și țăranii ăștia? Bine că n-a confundat Ibiza cu Mykonos”, a spus Mircea Badea în direct.

Probabil un absolvent de Oxford nu ar câștiga niciodată într-o lună banii pe care-i câștigă Adelina Pestrițu în doar o săptămână din postări promoționale la diverse produse. Președintele Klaus Iohannis a promis o Românie Educată, însă dacă ne uităm în jur observăm că proiectul a eșuat răsunător.

Poate de acum înainte….