Mircea Badea șochează: „Javra și părinții javrei merită pedeapsa cu moartea!”. Le-a dat numele pe facebook. Detalii incredibile

09 sept. 2020
Mircea Badea șochează:
Mircea Badea

Mircea Badea reacționează în stilul deja consacrat după ce în public a apărut un filmuleț cu patru fete cu vârste cuprinse între 12-14 ani, care băteau și batjocoreau o fetiță de 12 ani. Cazul a șocat întreaga Românie și a stârnit valuri de revoltă. Doar cea de 14 ani putea răspunde penal pentru fapta sa, dar a fost eliberată de autorități la doar o zi după reținere.

Evenimentul șocant a avut loc la Târgu Jiu, iar clipul a devenit viral pe rețelele de socializare. Mircea Badea s-a arătat și el foarte supărat de cele întâmplate și mai ales de lipsa de poziție a autorităților și a postat pe pagina sa de facebook mai multe mesaje dure la adresa fetei de 14 ani și a familiei sale. Acesta le-a dat și numele precum și detalii despre locurile unde aceștia lucrează.

Redăm mai jos postările făcute astăzi de Mircea Badea pe pagina lui de facebook

Cred ca, moral, parintii javrei, impreuna cu javra merita pedeapsa cu moartea. Sigur ca asa ceva, in lumea civilizata, se mai poate intampla doar in Texas. Dar eu va promit ceva: cat voi mai vietui pe aceasta planeta, voi incerca sa fac mult rau familiei scelerate care a produs javra aia si, desigur, javrei.
P.S. N-am niciun fel de asteptare de la cacatul de „stat de drept”, doar o formula inepta, in fond doar sugatoare la servicii secrete si la clanuri interlope„.

Draica ii cheama, sunt din Targu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistenta medicala. Nu vor mai fi. Ma ocup.
P.S. Eu nu astept dupa rahatii de „oameni ai legii”, magistrati sau nu, doar noste sugatori de coccis la serei si la clanuri interlope„.

Mama javrei e asistenta la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului !!!!!!!! Diseara intru la Sinteza Zilei si ma apuc sa trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu„.

Ion Pisc e director la Rovinari. Eu si cu domnul Pisc vom avea multa treaba„.

Toate textele au fost postate de Mircea Badea în interval de două ore.