Mircea Badea șterge pe jos cu CTP: „Este din nou monstruos”. Gestul cu care Cristian Tudor Popescu l-a scos din minți pe jurnalistul Antena 3

12 aug. 2021
Mircea Badea șterge pe jos cu CTP:
Mircea Badea lucrează în trustul INTACT de aproape 20 de ani

Așa cum era de așteptat, informația că Florin Cîțu a stat în închisoare două zile în Statele Unite ale Americii, pentru că a fost prins beat sau drogat la volan, a împărțit România în două. La fel și jurnaliștii. În timp ce unii îi găsesc circumstanțe atenuante pentru gestul său de acum 20 de ani, alții consideră că trebuie să-și dea demisia.

Mircea Badea este unul dintre cei mai vocali jurnaliști pe acest subiect. El a postat pe rețelele de socializare mai mult ca oricând și spune practic că premierul României este un penal, ceea ce înseamnă că trebuie să plece. Și asta pentru că și Klaus Iohannis și USR-PLUS au folosit des lozinca fără penali în funcții publice.

Mircea Badea șterge din nou pe jos cu CTP

Cristian Tudor Popescu consideră că Florin Cîțu nu trebuie să demisioneze pentru un fapt petrecut în urmă cu 20 de ani pentru că acest lucru înseamnă că ar fi pedepsit de două ori pentru o greșeală. Explicația lui CTP l-a înfuriat la culme pe Mircea Badea, care l-a catalogat din nou monstruos.

„Lui CTP ii fileaza grav logica: el zice ca eventuala demisie a domnului Catu ar insemna pedepsirea de doua ori a aceleiasi fapte :))
Acest principiu de drept se refera, desigur, la pedepsirea penala. Dar, dupa logica diforma a CTP-ului si Dragnea, care si-a ispasit pedeapsa, ar putea deveni prim ministru. Nu, n -ar putea. Exista o decizie CCR in acest sens.
P. S. Stiti cati oameni care au facut „o greseala a tineretii” nu se pot angaja din cauza asta? CTP este, din nou, monstruos”., a scris Mircea Badea pe facebook.