Mirela Vaida a rămas mască! Noi detaliii despre atacatoarea vedetei Antena 1. Cine a urmărit-o

de:
27 mart. 2021
Mirela Vaida a rămas mască! Noi detaliii despre atacatoarea vedetei Antena 1. Cine a urmărit-o
Mirela Vaida, atacată în direct. Captură Antena 1

Mirela Vaida a rămas mască. Imaginile camerelor de supraveghere au arătat cine a fost persoana care a ajutat-o pe atacatoarea prezentatoarei de la ”Acces Direct” să ajungă în apropierea studioului Antena 1.

Pe lângă atacatoarea Mirelei Vaida, camerele de supravhegere au surprins o altă femeie, cu părul lung și negru, purtând o geacă verde. Cele două discutau aprins, iar atacatoarea avea în mână o pungă, însă una diferită față de cea cu care a intrat în platou. 

Momentele teribile surprinse de camere

Conform imaginilor, cele două femei s-au apropiat de studio, iar complicea atacatoarei îi arăta acesteia unde este studioul și îi explica ceva, iar după câteva momente, cele două au dispărut din fața camerelor. 

Câteva minute mai târziu, acestea au fost surprinde de camerel de la spălătoria auto din zonă, unde se regăsește și o rulotă abandonată. Reporterii ”Accces Direct” au descoperit între tip că bolovanii au fost depozitați chiar lângă rulotă. 

Emisiunea nu începuse încă, însă atacatoarea era deja pregătită, însă a pierdut-o din ochi pe complicea sa. Totuși, planul era clar, așa că odată cu semnalul de începere al emisiunii, atacatoarea a hotărât să dea buzna în platou, iar de aici, șirul evenimentelor este deja cunoscut. 

Cine este atacatoarea Mirelei Vaida

Un cameraman al emisiunii s-a mișcat repede și a reușit să o imobilizeze. Acesta a mărturisit după eveniment, pentru Showbiz Report, că femeia țipa într-una că Mirela Vaida îi datorează bani, neprecizând de unde are această datorie.

”Țipa întruna, spunea că are niște bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde această datorie, decât că are de luat acești bani și să i se aducă. Mai avea într-o pungă încă două bucăți de bolovani. A luat doar o bucată și a aruncat cu ea”, a declarat bărbatul.

Mai târziu, polițiștii au identificat-o pe agresoarea Mirelei Vaida, iar la începutul acestei săptămâni, reporterii ”Acces Direct” au identificat-o și pe complicea sa. 

Cine este complicea atacatoarei 

Conform sursei citate, cele două femei sunt oameni ai străzi, iar în urmă cu o săptămână, acesea ar fi fost găsite de o patrulă de jandarmi în toiul nopții, la o gură de metrou.

La acel moment, ele mărturiseau că nu au unde să locuiască, iar patrula le-a dus pe cele două la centrul „Odăi”, aflat în apropiere. Oricum ar fi, momentul a marcat-o complet pe Mirela Vaida. Aceasta mărturisea că face față cu greu presiunii după tragicul eveniment. 

„Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fic în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu”, mărturisea prezentatoarea de la Antena 1.