Mirela Vaida e însărcinată din nou? Vedeta Antena 1 se pregătește să devină mamă

25 sept. 2021
Mirela Vaida e însărcinată din nou? Vedeta Antena 1 se pregătește să devină mamă
Mirela Vaida

Mirela Vaida i-a șocat pe toți după ultimele mărturisiri făcute. Deși are trei copii, prezentatoarea de la Acces Direct nu vrea să se oprească aici, ba chiar are în plan să devină mamă din nou în curând.

Și da, Mirela Vaida are și o dorință: să fie fetiță. Când va deveni mamă din nou? Ei bine, vedeta mărturisește că deși nu e ușor să ai trei copii, bona îi ajută destul de mult, iar acest lucru a și încurajat-o să se gândească la o nouă sarcină.

”Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a mărturisit Mirela Vaida într-un interviu pentru Ok Magazine.

”Suntem bucuroși”

Următorul copil ar urma să apară de anul viitor, spune Mirela Vaida, care așteaptă ca cel mic să ajungă la grădiniță. Mai mult de atât, prezentatoarea tv de la Acces Direct mărturisește că nu a calculat nicio sarcină până acum, iar dacă se va întâmpla și mai devreme, va fi primi vestea cu brațele deschise.

”Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a mai spus Mirela Vaida.