Mișcare decisivă în cazul Caracal! FBI, scos in joc: Cum se va afla adevărul

27 sept. 2019
Mișcare decisivă în cazul Caracal! FBI, scos in joc: Cum se va afla adevărul

Mișcare decisivă în cazul Caracal. Americanii de la FBI vor fi scoși din joc. Familia Luizei Melencu merge pe alte căi pentru a afla adevărul despre fata lor.

Totul a fost făcut public de către avocatul familiei Luizei. Aurel Moldovan spune că se va face contraexpertiza la datele INML tot în SUA, dar nu de către FBI.

Se cere audierea prietenului Alexandrei

Dar asta nu e tot. Avocatul solicită audierea prietenului Alexandrei. În acest sens va depune o cerere pentru ca prietenul Alexandrei să fie audiat de procurori și încă o cerere pentru ca oasele Alexandrei să fie expertizate la un laborator din Statele Unite ale Americii. Acest laborator nu este cel al FBI.

„Voi depune o cerere chiar mâine în acest sens, pentru a se dispune audierea sa în cauză. Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare, dar voi face eu cererea. Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, a spus Aurel Moldovan la România TV.

Reprezentantul familiei Melencu face ezvăluiri și despre monstrul Gheorghe Dincă pe care îl acuză de mărturii contradictorii care pot scrica bunul mers al anchetei. „Din experienta mea juridica si profesionala ca ofiter de cercetare penala, va pot spune ca un inculpat trebuie sa treaca mult timp sa il convingi sa recunoasca fapta. Nu in 24 de ore, nu e uzual ca unul sa se suceasca asa repede”, a mai spus Molovan, conform sursei citate.