Momente de coșmar la Kanal D. Ce a pățit Andrei Dascălu, fostul concurent de la Survivor România

24 sept. 2021
Momente de coșmar la Kanal D. Ce a pățit Andrei Dascălu, fostul concurent de la Survivor România
Andrei Dascălu și Marius Crăciun

Momente de coșmar pentru fostul concurent de la Survivor România, Andrei Dascălu. Deși competiția i-a adus multe beneficii, după terminarea concursului viața sa a luat o întorsătură neașteptată.

Cu alte cuvinte, în timpul competiției, Andrei Dascălu nu avea acces la telefonul mobil, așa că nu a putut afla că tatăl său este grav bolnav și este internat la spital. Problemele de sănătate ale tatălui său erau destul de grave, însă din fericire, odată cu reîntoarcerea lui Andrei acasă, starea bărbatului s-a ameliorat.

A primit vestea de abia după ce a plecat de la Survivor România și nu înțelegea ce s-a întâmplat, mărusind că speră să nu se mai repete acest eveniment niciodată.

“Prima veste pe care am primit-o după Survivor a fost cea că tatăl meu este internat. Eu nu știam de ce, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. A fost foarte greu. Tatăl meu continuă tratamentele, iar mama lucrează, Sper să nu mai trecem prin ce am trecut”, a mărturisit Andrei Dascălu, pentru cancan.ro.

Unde locuiește acum Andrei Dascălu

Știți deja că Andrei Dascălu locuiește în Marea Britanie, iar în România a petrecut foarte puțin timp. La doar doi ani a părăsit țara, iar o perioadă a trăit în Turcia, apoi în Spania, țară despr care spune că este inima și sufletul său.

În 2014 tatăl său a plecat în Anglia, fostul concurent de la Survivor România fiind singurul care nu a vrut să părăsească Spania nici în ruptul capului.

“Am locuit în Turcia câțiva ani. Am revenit în țară atunci când s-a născut sora mea și ulterior, când ea avea un an, am plecat în Spania, unde am locuit zece ani. Școala și liceul le-am făcut în Spania, acolo era casa mea. În 2014 tatăl meu a plecat în Anglia, iar noi am rămas în Spania.

Eu am fost singurul care nu și-a dorit să se mute, pentru că viața mea era în Spania. Acolo erau inima și sufletul meu”, a mai spus sportivul.