Momente de groază pentru Gabriela Cristea. A ajuns de urgență la spital și a fost imediat internată. Cum a ajuns în acest punct

08 iul. 2021
Momente de groază pentru Gabriela Cristea. A ajuns de urgență la spital și a fost imediat internată. Cum a ajuns în acest punct
Gabriela Cristea, în lacrimi

Gabriela Cristea își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Ea le-a povestit despre momentele de groază prin care a trecut chiar zilele acestea. Imediat ce s-a întors acasă de la Antena Stars, unde prezintă emisiunea Urzeala Tronurilor, a găsit-o pe fiica ei Victoria într-o stare foarte proastă.

Micuța avea febră mare, era răgușită și nu se simțea deloc în largul ei. Gabriela Cristea, speriată a luat-o în brațe și a plecat la un spital privat din Capitală, pentru ca fetița să primească cât mai repede îngrijirile de care are nevoie. Nu s-a așteptat că va trebui să rămână internată, dar starea de sănătate a copilei nu era prea bună.

Gabriela Cristea a fost nevoită să rămână internată în spital

„Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la un centru medical privat. Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.”, a povestit Gabriela Cristea pe Insta Story.

După o noapte de nesomn, totul s-a terminat cu bine. Tratamentul a dat rezultate și astfel Victoria a putut merge la ea acasă și urma acolo indicațiile primite de la medic. Vedeta Antena Stars a povestit în detaliu cum a trebuit să o păcălească pe micuță pentru ca aceasta să accepte branula în mână și să stea cuminte.

Gabriela Cristea a dat detalii despre modul în care personalul medical s-a purtat cu fetița ei

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie. Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine. (…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți”, a completat Gabriela Cristea pe InstaStory.

Vedeta are și un vlog, unde postează foarte des filmulețe cu ea și familia ei. După ce i-a fost sistat reality show-ul de la Antena Stars, în care își prezenta viața, acum s-a mutat în online, unde se bucură de succes.