Momente de panică pentru Oana Roman. Ce a pățit vedeta în plină zi

de:
24 sept. 2021
Momente de panică pentru Oana Roman. Ce a pățit vedeta în plină zi
Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a ajuns într-o situație la care nu se aștepta. Au fost momente de panică pe care fiica lui Petre Roman nu a știut cum să le gestioneze, mai ales în condițiile în care totul s-a întâmplat în plină zi.

În august, Oana Roman le mărturisea fanilor că nu se simte prea bine. Dădea atunci vina pe oboseală, muncă, familie, dorindu-și să își facă niște analize pentru a avea ce se întâmplă cu ea.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, mărturisea Oana Roman.

Oana Roman, atac de panică în plină zi

A trecut o lună de când Oana Roman avea aceste stări și iată că a venit și momentul în care oboseala și stresul și-au spus cuvântul în fața vedetei. În timp ce mergea la coafor, Oana Roman a făcut un atac de panică cum nu a mai avut de ani de zile.

Nu știe dacă au fost de vină gândurile sau stresul, cert e că vedeta cam uită de ea, după cum povestește chiar ea. Și-a lăsat planurile iar pentru ca starea ei de sănătate să nu se agraveze, a decis să meargă direct acasă.

”N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea”, a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.