Monica Gabor, dată afară în direct! Oana Zăvoranu a șters cu ea pe jos: Nesimțito

de:
14 oct. 2021
Monica Gabor, dată afară în direct! Oana Zăvoranu a șters cu ea pe jos: Nesimțito
Monica Gabor

Monica Gabor a ajuns să fie dată afară chiar în direct de Oana Zăvoranu. Actrița este cunoscută pentru stilul ei aparte de a acționa, iar în acel moment chiar nu s-a mai putut abține și și-a pierdut controlul.

Momentul a fost mediatizat mult la acea vreme. S-a întâmplat în emisiunea ”Pact cu diavolița” pe care o prezenta Oana Zăvoranu la Kanal D în urmă cu aproximativ zece ani.

Ce a enervat-o pe Oana Zăvoranu? Deși a fost cale lungă să o aducă în emisiune, Monica Gabor, căsătorită la acel moment cu Irinel Columbeanu era nemulțumită de tot ce i s-a oferit în platou.

Paharele de șampanie, caitatea ciocolatei și nu numai, au făcut-o pe invitata Oanei Zăoranu să comenteze în direct, iar bruneta și-a pierdut cumpătul.

”Nesmțito”

Monica Gabor era prezentă pentru un casting. Vedeta voia să își găsească un șofer, iar unul dintre băieții prezenți la emisiune a luat-o în brațe și a așezat-o pe un pian. Deși inițial a zâmbit, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit și i-a spus prezentatoarei că nu este de acord ca acea scenă să fie difuzată.

Atât a fost, că Oana Zăvoranu a și răbufnit și i-a cerut ferm să iasă afară din platou.

”Te rog frumos să ieși din emisiune și să-nveți să respecți oamenii în momentul în care te aduc în emisiune, că tu ești plătită ca să vii într-o emisiune. Ești o filfizoancă și pui o grămadă de condiții și țipi și ți s-a urcat la cap.

Te rog să ieși în momentul acesta din platoul emisiunii. Imediat. Ieși din platou, că ești o mironosiță și o nesimțită. Gata. Am încheiat. Păi tu ai senzația că pui la punct pe cineva? Nu mă interesează, n-are șofer. Dați-o cu totul afară. Haide! Repede, că avem treabă”, i-a spus Oana Zăvoranu invitatei ei.

Cum își amintește Oana Zăvoranu momentul

Nici Oana Zăvoranu nu a uitat momentul. Cum poți uita așa ceva? Vedeta își amintește cu amănunt tot ce s-a întâmplat. Actrița povestește că Monica Gabor tremura în direct, însă până atunci, a comentat constant.

Se plângea de paharele de șampanie, se plngea de ciocolată, iar actrița susține că pentru a apărea în emisiunea din 2009, Monica Gabor a cerut peste 500 de euro, dar și niște condiții aberante.

”Tremura ca o piftie. Ea se credea un fel de prințesă, Angelina Jolie era un fel de Cenușăreasă. Un bărbat a luat-o în brațe și a pus-o pe pian. A fost în extaz, după vreo 10 minute și-a dat seama că s-a supărat. La intrare noi aveam o fântână cu ciocolată și ne-am gândit să întâmpinăm invitații și cu șampanie și cu ciocolată.

Tot spunea că nu sunt potrivite paharele de șampanie, că nu e așa bună ciocolata… Avea niște fițe… Șoferul ei, cum a auzit că e rost de scandal, dispăruse, s-a dus în mașină”, a povestit Oana Zăvoranu la Kanal D.