Monstrul din Caracal, mărturii infiorătoare! Ce le-a spus anchetatorilor: Este de-a dreptul șocant

08 oct. 2019
Monstrul din Caracal, mărturii infiorătoare! Ce le-a spus anchetatorilor: Este de-a dreptul șocant

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut noi mărturii infiorătoare! Ce le-a spus anchetatorilor este de-a dreptul șocant. Totul a devenit public.

Ultimele mărturii ale lui Gheorghe Dincă i-a lăsat mască până și pe procurori. Totul s-a întâmplat în timpul expertizei psihiatrice. Este vorba despre mai multe episode șocante din trecutul său, dar și motivul pentru care le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Dincă, probleme psihice de când era copil

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost scos din arestul IJP Olt și dus la Spitalul Penitenciar Jilava. O echipă de experți va stabili dacă Dincă a știut ce face. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Dincă ar fi spus că avea probleme psihice încă de când era mic, în special după sinuciderea tatălui său, care s-a spânzurat.

Dincă a povestit că izbucnea dintr-o dată în hohote de plâns, după care, la scurt timp, era cuprins de un râs turbat. Pentru că nu li s-a părut normal, membrii familiei sale l-ar fi dus la psihiatrie și ar fi fost internat de urgență.

Odată cu trecerea anilor, acesta și-a întemeiat o familie, care, însă, s-a destrămat. Dincă a început să apeleze la serviciile unor prostituate, pe care le ducea în locuința sa, supranumită de presă și “casa groazei”.

Mărturii despre Luiza și Alexandra

Suspectul a susţinut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Mai mult, acesta spune că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

Despre Alexandra, Dincă a povestit că, după ce s-a înțeles cu ea să facă sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat sfoara prea lungă. Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că pleacă acasă. Refuzurile ei repetate l-ar fi înfierbântat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei, conform spynews.ro.

Sursa citată mai spune că, la o primă vedere, medicii au concluzionat că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins.