Monstrul din Caracal tratat regește! Ce mofturi sunt nevoiți anchetatorii să-i satisfacă

06 aug. 2019
Monstrul din Caracal tratat regește! Ce mofturi sunt nevoiți anchetatorii să-i satisfacă

Gheorghe Dincă a oripilat o țară întreagă prin crimele odioase pe care le-a comis. Specialiștii în criminologie consideră că acesta este un ucigaș în serie și că numărul victimelor depășește 20. Cu toate acestea, anchetatorii nu au reușit să găsească suficiente probe care să ateste ipotezele menționate.

Din acest motiv, procurorii și polițiștii sunt nevoiți să se poarte foarte frumos cu monstrul din Caracal pentru ca acesta să furnizeze cât mai multe detalii despre crimele pe care le-a comis. El a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, dar până în acest moment nu au fost găsite dovezi care să ateste spusele lui. De menționat este și faptul că bestia nu cunoaște numele fetelor pe care le-a omorât, el reținându-le după lunile în care le-a pus capăt zilelor.

Mofturile bestiei

Dincă cere constant țigări, apă rece și haine curate și stă permanent la umbră, cât este prezent la fața locului pentru cercetări. Dacă dorește să stea jos și nu este niciun scaun liber, atunci un anchetator se ridică pentru a-i face loc, povestesc reporterii România Tv.

Monstrul din Caracal are un comportament oscilant. Uneori este cooperant, alteori începe să plângă, iar în alte momente refuză să comunice. El a dus anchetatorii pe mai multe piste greșite, dar în cele din urmă a decis să spună adevărul argumentând că se simte obosit și stresat. De asemenea, el le-a mai spus anchetatorilor că i-a plimbat destul și că acum îi va duce către rămășițele Luizei. În acest moment, mai multe probe sunt cercetate de specialiștii de la Institutul de Medicină Legală.