Motivul pentru care Andi Moisescu a rămas căsătorit cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut cei doi

27 mai 2021
Motivul pentru care Andi Moisescu a rămas căsătorit cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut cei doi
Olivia Steer și Andi Moisescu de Revelion 2020. Foto: Facebook

Andi Moisescu și Olivia Steer formeză un cuplu solid, dar atipic pentru publicul larg. În timp ce ea a devenit de-a lungul timpului un personaj controversat din cauza pozițiilor sale anti-vaccinare și a insistenței de a nu consuma carne sau alte produse animale, el continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Pro Tv.

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut în anul 2002, chiar la locul de muncă, adică la televiziunea care i-a făcut celebri pe amândoi. Probabil puțini își amintesc, dar prima ediție a emisiunii de maximă audiență, Dansez pentru tine, a fost prezentată de Olivia Steer și Ștefan Bănică. Apoi apoi s-a alăturat Iulia Vântur proiectului.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt de aproape 17 ani împreună și au împreună doi băieți. Întrega familie a devenit raw vegană și cu toate că inițial, juratul de la Românii au talent s-a opus, ulterior a decis să adopte și el stilul de viață al soției sale. Totuși el a mai fost surprins de paparazzi mâncând și alt tip de hrană.

Care este secretul relație dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Tocmai pentru că cei doi par atât de diferiți, mulți au fost curioși să afle care este secretul unei relații de lungă durată, mai ales într-un context în care Olivia este privită într-o manieră deloc pozitivă în multe medii.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei. Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a povestit Andi Moisescu într-un interviu.