Motivul real pentru care ar fi acceptat Smiley o relație oficială cu Gina Pistol. Oana Zăvoranu a dat detalii neștiute până acum

de:
08 iul. 2021
Motivul real pentru care ar fi acceptat Smiley o relație oficială cu Gina Pistol. Oana Zăvoranu a dat detalii neștiute până acum

Oana Zăvoranu face noi victime. De această dată, actrița a atacat-o pe Gina Pistol, dar și pe partenerul ei de viață Smiley, făcând o serie de mărturisiri uluitoare despre cei doi.

Pe lângă cuplul Gina Pistol și Smiley, bruneta a criticat mai multe cupluri din showbiz, susținând că părțile feminine au devenit celebre datorită soților sau partenerilor lor de viață, așa cum este și în cazul lui Smiley. Mai mult de atât și atitudinea vedetelor s-a schimbat.

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Gina Pistol

Oana Zăvoranu mărturisește că Gina Pistol s-a transformat complet după ce a născut, dar și după ce și-a dat seama că este ”doamna lui Smiley”. Cei doi au început să facă reclame la orice, lucru care este inacceptabil pentru brunetă.

“Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un hight așa”, a mărturisit Oana Zăvoranu în cadrul emisiuinii sale.

Mai mult de atât, actrița povestește că faptul că a devenit iubita lui Smiley a avut un rol important în evoluția ei din punct de vedere profesional, dar și financiar.

”Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine…mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

Strategia lui Smiley și a Ginei Pistol

Cât despre copilul celor doi, Oana Zăvoranu povestește că Gina Pistol și Smiley au o strategie bine pusă la punct. Cu alte cuvinte, bruneta susține că cei doi așteaptă ca televiziunile să îi ia cu asalt, evident, aducându-le venituri suplimentare.

“Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a mai explicat bruneta.

Oana Zăvoranu susține că după ce au devenit părinți, atât Gina Pistol cât și Smiley nu fac altceva decât să ”mocangească” urmăritorii cu fel de fel de produse.