Motivul real pentru care Delia nu are un copil în acest moment. Artista a făcut o serie de mărturisiri cu care a surprins pe toată lumea

de:
08 mai 2021
Motivul real pentru care Delia nu are un copil în acest moment. Artista a făcut o serie de mărturisiri cu care a surprins pe toată lumea
Delia Matache

Oana Matache, sora Deliei are deja doi copii chiar dacă e mai mică decât ea, iar presiunile cresc și în jurul artistei. Toți se întreabă când va avea de gând aceasta să facă și ea un copil, având în vedere că din restul punctelor de vedere, este cu adevărat împlinită.

Recent, Delia a spus motivul pentru care nu are încă un copil ba mai mult de atât a explicat că nici nu are de gând prea curând să dea naștere unuia, în ciuda presiunilor care sunt în jurul ei.

De ce Delia nu are un copil

Un copil înseamnă o responsabilitate în plus, iar Delia Matache, încă mai are lucruri de descoperit după cum poveste și ea. Vedeta mărturisește că îi plac copiii enorm, însă i se pare în același timp o doză de egoism să naști un copil în zilele de azi.

Delia Matache susține că ar face un copil doar pentru plăcerea ei proprie și nicidecum pentru gurile curioșilor din jurul ei. De asemenea, vedeta susține că este obșinuită cu întrebările de acest fel, însă răspunsul rămâne același.

Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a mărturisit Delia, întrebată de ce nu a rămas însărcinată.

Delia preferă vacanțele

Chiar dacă nu are un copil, vedeta are grijă să se mențină mereu activă, motiv pentru care, cât de des poate, călătorește, fie prin țară fie pe alte meleaguri. Fie că este vorba de munte, mare, sau ceva mai exotic, Delia împărtășește totul cu fanii ei, iar mai nou le-a promis și o deplasare la munte live.

Vedeta vrea ca fanii să se poată plimba alături de ea și să se bucure de toate priveliște. De asemenea, Delia susține că îi lipsesc vacanțele enorm și va face tot posibilul să plece cât de curând.

”Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă. Sufletul meu plânge după munte, după o gură de oxigen”, a dezvăluit Delia pe Instagram.