Motivul real pentru care Flick – Domnul Rimă pleacă de la Radio ZU după 12 ani. Cu ce se va ocupa de acum

18 sept. 2021
Motivul real pentru care Flick - Domnul Rimă pleacă de la Radio ZU după 12 ani. Cu ce se va ocupa de acum
Flick si sotia lui, Denisa

Flick sau Domnul Rimă, așa cum este poreclit omul de radio Sebastian Andrei Flicea și-a anunțat plecarea de la Radio ZU, după ce timp de 12 ani a lucrat în cadrul postului care face parte din trustul Intact.

El și-a luat rămas buni de la fani prin intermediul unei poezii. Flick prezenta o emisiune de la 16 la 19, împreună cu Răzvan Popescu, cu care făcea echipă de mai bine de zece ani. Inițial el s-a angajat la Radio ZU ca și copywriter pentru matinalul lider de audiență, unde gazde sunt Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Potrivit surselor VoxBiz.ro, lui Flick nu i-a mai convenit salariul oferit de postul de radio și s-a decis să se dedice unor alte proiecte, care i-ar aduce un venit mult mai mare.

Cu ce se va ocupa Flick de acum

De altfel, contactat de jurnaliștii de la paginademedia.ro, el a dat un mesaj de acest tip.

„Am alte proiecte pe care vreau să mă concentrez acum. Vreau să ies din zona de confort”, a spus el.

Anul trecut, Flick a atras tuturor atenția prin modul în care a ales să se căsătorească. În plină pandemie, el a mers în Creta și s-a cununat cu iubita lui, fostă Miss, Denisa Hodișan. Cei doi s-au mutat recent și într-o casă nouă superbă și își țin fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viețile lor.

„Tu ești cheie, eu sunt lacăt/ Și ești totul pentru mine./ Dacă lumea are capăt/ Atunci vreau să-l văd cu tine”, i-a spus Flick iubitei sale. Iar ea a venit cu un răspuns pe măsură.

„Sunt cea mai norocoasă și cea mai fericită mireasă din lume! Să te am pe tine, soț mult-iubit, este o adevărată binecuvântare, venită din Rai! Îți mulțumesc pentru o nuntă perfectă pe insulă, pentru un inel perfect ( pe care cred că îl visesză orice fată), pentru modul extraordinar în care ai pregătit în detaliu ziua noastră perfectă!”, a spus Denisa.