Motivul real pentru care Gheboasă este obligat să plece de la Survivor România. Ce regulă a încălcat Faimosul. Producătorii nu l-au putut ierta

10 ian. 2023
Motivul real pentru care Gheboasă este obligat să plece de la Survivor România. Ce regulă a încălcat Faimosul. Producătorii nu l-au putut ierta

Marcel Radu, tallent manager la PRO TV a negociat din greu cu multe vedete pentru a le convinge să accepte provocarea Survivor România. Gheboasă a fost unul dintre primii care au spus DA și mulți au pariat pe el. Rolul lui trebuia să fie similar cu cel al lui Zanni, dar trapperul în vârstă de 20 de ani a căzut psihic încă din prima zi în junglă.

Gheboasă le-a cerut producătorilor să plece acasă, conform surselor VoxBiz.ro și asta pentru că nu poate suporta foamea și nici condițiile precare din junglă. Deși i s-a spus de la bun început despre ce este vorba, artistul a insistat tot timpul că este pregătit să meargă până în finala show-ului.

Gheboasă i-a enervat la maxim pe producătorii Survivor România

O parte din fani chiar l-au văzut câștigător încă de dinainte să înceapă emisiunea. Gheboasă ar fi cerut mâncare, spun aceleași surse, dar nu i s-a oferit. Ba chiar i s-a fluturat prin față contractul și i s-a explicat încă o dată că dacă alege să plece fără votul publicului, pierde și banii pentru care a negociat atât de aspru.

Producătorii nu i-au putut ierta derapajele lui Gheboasă și deja au apărut conflicte în interiorul echipei de producție și asta pentru că s-a mizat mult pe el din punct de vedere al audienței. O poveste similară s-a întâmplat și cu Andreea Tonciu, care nu a rezista în junglă și a plecat foarte repede acasă.

Așadar probabil Gheboasă va fi primul concurent care vă părăsi reality show-ul Survivor România 2023. Mai sunt nominalizați și Maria Constantin și DOC, dar cei doi par hotărâți să mai rămână în competiție.