Motivul real pentru care Laurențiu Reghecampf refuză să comenteze divorțul de Anamaria Prodan. Drama prin care trece celebrul antrenor

de:
21 iul. 2021
Motivul real pentru care Laurențiu Reghecampf refuză să comenteze divorțul de Anamaria Prodan. Drama prin care trece celebrul antrenor
Anamaria Prodan și Laurentiu

Laurențiu Reghecampf are problems mai mari decât divorțul de Anamaria Prodan, iar asta se poate înțelege chiar din lipsa de reacție a celebrului antrenor care nu s-a aventurat să comenteze prea mult acest subiect.

Adevărul este că Laurențiu Reghecampf duce o luptă grea în spatele ușilor închise. Mama antrenorului are cancer, iar stadiul bolii este destul de avansat, motiv pentru care antrenorul face tot posibilul să o sprijine pe femeia care i-a dat viață.

Laurențiu Reghecampf nu mai este interesat de nimic

Drama din familia Reghecampf se repetă, căci Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan a murit din acuza unui cancer pancreatic acum ceva, iar de această dată, mama lui Reghe este cea lovită de boala nemiloasă.

Recent, antrenorul a mărturisit că nu mai este interesat nici de divorț, nici de fotbal și vrea doar să își știe mama în siguranță.

”Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru playsport.ro.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu soacra ei

Cu alte cuvinte, antrenorul a refuzat să mai ofere declarații despre cariera sa profesională, dar și despre viața de cuplu, în condițiile în care presa sportivă îl anunţă iar ca principala ţintă a celor de la FCSB pentru banca tehnică a echipei.

Cât despre relația Anamariei Prodan cu soacra sa, în urmă cu trei ani, impresara mărturisea că cele două se înțeleg de minune, ba chiar sunt precum două surori. Mai mult de atât, ea povestea că mama lui Laurențiu Reghecampf are grijă de fiul ei într-un mod exemplar, făcându-i orice poftă, la orice oră din zi și din noapte.

”Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, mărturiesa Anamaria Prodan într-o emisiune.