Motivul real pentru care Lora a plecat de la Pro Tv. Ce a deranjat-o cel mai mult pe artistă: ”A fost suficient”

de:
16 iun. 2021
Motivul real pentru care Lora a plecat de la Pro Tv. Ce a deranjat-o cel mai mult pe artistă: ”A fost suficient”
Lora

Lora a părăsit emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv, iar fanii artistei au fost complet dezamăgiți că nu o vor mai putea urmări în fiecare dimineață alături de Cove.

Cu toate astea, artista are un motiv bun pentru care a decis să se retragă și nu s-a ascuns când a venit vorba să dea mai multe detalii. Deși declara în cadrul ultimei ediții a emisunii în care a apărut că vrea să se concentreze pe cariera muzicală, acum, Lora a detaliat aceste mărturisiri.

Motivul real pentru care Lora pleacă de la Pro Tv

Un internaut a întrebat-o pe Lora despre motivul acestei alegeri, iar artista a fost deschisă ca de obicei. Ea a mărturisit că nu poate renunța la pasiunile ei pentru a fi prezentă în platou de luni până vineri. A mai încercat asta odată și abia a reușit să facă față.

Motivul pentru care a ales să încerce din nou a fost reprezentat de restricții, lucru care i-a pus pe pauză toate proiectele muzicale din ultimele luni.

”Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut”, a mărturisit Lora.

”E greu să faci tot ce fac eu”

Știe că poate a dezamăgit oameni, însă pentru Lora 5 luni au fost mai mult decât suficiente, iar vedeta consideră că are un motiv bun pentru care a decis să renunțe.

”Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a mai spus artista.

Lora este însărcinată?

Deși artista susține că doar își dorește mai mult timp pentru cariera muzicală și business-ul de care se ocupă, Cove a bătut un apropo care a stârnit un val de interes.

Fostul coleg al Lorei a declarat că toate colegele sale au rămas însărcinate, așa că acest lucru trezește un semn de întrebare, dacă nu cumva și Lora ar fi în aceași ipostază în care s-a aflat și Adela Popescu.

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener”, spunea Cove.