Motivul real pentru care Smiley nu vrea să se căsătorească cu Gina Pistol. Laura Cosoi l-a părăsit când a aflat și nu a vrut să mai revină niciodată

15 mart. 2021
Motivul real pentru care Smiley nu vrea să se căsătorească cu Gina Pistol. Laura Cosoi l-a părăsit când a aflat și nu a vrut să mai revină niciodată
Smiley și Gina Pistol

Smiley a iubit-o enorm pe Laura Cosoi și nimeni nu se gândea că cei doi se vor despărți vreodată. S-au cunoscut pe platourile de televiziune de la Buftea, unde ambii erau concurenți la „Dansez pentru tine”, emisiune de maximă audiență, difuzată de la Pro Tv. Cei doi formau cel mai iubit cuplu din showbiz, iar în momentul în care au luat-o pe drumuri separate nu au vrut să explice și de ce.

A trecut mult timp până când bunica Laurei Cosoi să spună motivul real pentru care Smiley și nepoata ei s-au despărțit. Artistul refuza să se căsătorească, iar ea își dorea foarte mult o familie. Când și-a dat seama că nu se va întâmpla prea curând acest lucru, a pus punct relației. Cosmin Curticăpean, un om de afaceri cu mult potențial financiar era deja îndrăgostit de Laura și încerca să se apropie de ea, așa că toate aceste lucruri au făcut ca despărțirea să fie definitivă.

Cum a reușit Gina Pistol să-l cucerească pe Smiley

Smiley a suferit enorm și a trecut mult timp până când el să accepte o nouă femeie în viața lui și să-și asume o relație. Chiar și pe cea cu Gina Pistol a ascuns-o mult timp. Dar ea a avut multă răbdare cu el, i-a oferit libertatea totală, nu a pus niciodată presiune pe el și pas cu pas a reușit să-l facă să o iubească. Iar momentul în care a aflat că este însărcinată a fost cel în care cei doi au devenit practic de nedespărțit.

Cu toate acestea, Smiley nu dorește nici acum să vorbească despre nuntă și căsătorie, dar pe Gina nu o deranjează că nu a îmbrăcat rochia de mireasă deși a împlinit 40 de ani. Este foarte fericită că are o familie, chiar dacă nu și în acte, iar când partenerul ei de viață se va simți confortabil, atunci își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu.

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasa. Am stat de vorba cu el si mi-a placut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei cand a zis hai sa ne casatorim nu mi-au placut insa. A zis ca el nu se insoara, adica nu face casatorie si sa ramana asa. Laura a zis ca nu e crestineste sa ramana o viata asa, pana cand el o sa vrea sa faca o casatorie. Si apoi, Smiley tinea foarte mult la publicitate si la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul intai printre ei. Sa ii fie de bine!”, a povestit bunica Laurei Cosoi, pentru Wowbiz.ro în urmă cu mai mult timp.

Smiley a vrut să se împace cu Laura Cosoi

Bătrâna îl plăcea pe Smiley și și-ar fi dorit ca nepoata ei să rămână alături de Smiley, dar acesta nu concepea o căsătorie până la 40 de ani. Iar Laura Cosoi își dorea o familie asumată, cu copii. Dorința ei s-a și împlinit. Este căsătorită cu Cosmin Curticăpean de ani buni și au împreună doi copii. Acum pare împlinită și fericită, dar mulți spun că atât ea, cât și Smiley au rămas cu un regret, acela că nu au reușit să renunțe niciunul la orgolii și să găsească împreună o soluție.

Laura Cosoi și cele două fiice ale sale

„Dupa ce Smiley i-a spus ca nu-si citeste casatoria pana la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu si s-a dus cu masina unde are el (n.r. Smiley) casa, langa o manastire, langa Bucuresti. Cand a venit Smiley acasa a gasit casa goala. El a venit si a cautat-o si ea i-a spus: ramanem prieteni, atat, gata! A treia seara, el a venit si a cantat aici, intr-o discoteca in Pacurari.

Acolo a fost si nepotul meu, care mi-a zis: mama Marioara, daca ai sti, dupa concert ne-am dus undeva si Smiley a cumparat 5 sticle de wihsky si ne-a imbatat pe toti, numai el nu a baut. Si m-a rugat: Laur vorbeste cu Laura sa se impace cu mine. Te rog, vorbeste cu ea! Mama, a plans Smiley dupa Laura”, mi-a zis nepotul. Zic, ce sa ii fac daca el nu vrea sa se casatoreasca. Adica sa ramana tot asa, ca el acum e in voga, castiga si are publicitate. Laura a considerat ca daca publicitatea si castigul sunt mai importante decat casatoria lor sa ramana cu ele. Atunci a intervenit Cosmin, care deja era fan-ul Laurei”, a mai mărturisit bunica Laurei Cosoi.