Motivul real pentru care Michelle și Barack Obama divorțează

10 aug. 2019
Motivul real pentru care Michelle și Barack Obama divorțează

Cel mai iubit cuplu pe care l-a avut Casa Albă, Michelle și Barack Obama sunt în pragul divorțului. De altfel, publicația americană Globe spune chiar că cei doi s-au despărțit oficial și în acte după 27 de ani de căsnicie. Informația nu a fost, însă confirmată de niciunul.

În presa internațională s-a vehiculat de mai multe ori că soții Obama urmează să divorțeze pentru că nu se mai înțeleg de mult timp. În mandatul lui Barack la Casa Albă au fost zvonuri potrivit cărora acesta ar fi avut o aventură cu cântăreața Beyonce și că acesta nu ar fi fost prima și nici ultima lui iubită în afara căsniciei. Fostul președinte s-ar fi confesat unor prieteni că Michelle este rece și egoistă și de aceea ar fi simțit nevoie să de îndepărteze de ea.

Barack și Michelle au făcut și terapie de cuplu în trecut, în perioada în care cariera fostului președinte era în plină ascensiune. Ulterior lucrurile s-au așezat, însă acum traversează din nou o perioadă de criză. Se pare că cei doi petrec foarte puțin timp împreună, Barack Obama alegând să călătorească mult în jurul lumii cu probleme profesionale.