Năucitor! A treia victimă a lui Gheorghe Dincă! Detalii zguduitoare

18 sept. 2019
Năucitor! A treia victimă a lui Gheorghe Dincă! Detalii zguduitoare

Institutul Național de Medicină Legală a anunțat că oasele pe care Gheorghe Dincă le-a indicat că ar fi ale Luizei Melencu, ar aparține unei alte persoane.

Nici ale Alexandrei Măceșanu nu aparțin, însă despre aceasta sunt multe certitudini legate de uciderea ei. Analiștii vorbesc deja despre o a treia victimă cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Monstrul din Caracal a numit-o pe Luiza Melencu ca fiind fata din luna mai, așa că este posibil ca el să facă confuzii între copile și să fie vorba despre o altă fată.

Conform raportului oficial, osemintele descoperite în lizieră sunt de natură umană şi aparţin unei fete cu vârsta de 15 – 19 ani. Medicii legişti au mai adăugat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceşanu. Și se pare că nici ale Luizei nu sunt.

De asemenea fragmentele osoase din curtea lui Gheorghe Dincă sunt de origine animală, a rezultat din expertiza legiştilor.

Ce a transmis IML

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, a transmis IML prin intermediul unui comunicat de presă.