Neașteptat! Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Cât de bogată este aceasta

13 oct. 2019
Neașteptat! Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Cât de bogată este aceasta

Ludovic Orban va fi propunerea PNL pentru funcția de premier. Sub conducerea sa, partidul a reușit cele mai mari victorii din ultimii ani: a câștigat alegerile europarlamentare și a reușit și să dărâme Guvernul Dăncilă, prin moțiunea care a fost votată de 238 de parlamentari săptămâna aceasta.

Momentan liberalii nu au stabilit cine vor fi propunerile de miniștri, însă nimeni nu-i contestă meritele lui Ludovic Orban. Despre acesta știm deja multe, însă despre soția sa aproape nimic. Ei bine, Mihaela Orban este un reputat psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. Mai mult decât atât, ea este și consilier în cadrul unei fundații, Asociația Miruna, care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră.

Cât de bogată este familia Orban

Despre averea familiei nu putem afla decât din ultima declarație de avere despusă de Ludovic Orban, în ianuarie 2017, când și-a terminat un mandat în Parlament. Așadar până la acel moment, președintele PNL era proprietarul unui apartament în Bucureşti, a unei case în Dobroiești, județul Ilfov şi a unui un autoturism marca Volkswagen Passat, cumpărat în anul 2007. Ludovic Orban nu deține bijuterii sau obiecte de artă, dar are mai multe conturi deschise la diverse bănci, însă sunt depus sume infime, 3000 de euro, respectiv 2000 de dolari.

Din declarația de avere, reiese faptul că acesta nu este deloc un om bogat. Remunerația lui din trecut, când activa ca deputat era de 90.692 lei pe an, în timp ce în dreptul soției nu figurează niciun venit. Totuși în mod cert ea încasează un salariu decent din jobul pe care îl are.