Ești punctual? Oamenii de știință spun că asta arată o gravă problemă. Despre ce este vorba

21 oct. 2019
Ești punctual? Oamenii de știință spun că asta arată o gravă problemă. Despre ce este vorba

Descoperire șocantă a omenilor de știință. Persoanele care nu au această calitate pot să trăiască mai mult. Potrivit specialiștilor de la Harvard Medical School, cei care nu au această calitate sunt mai sănătoși.

Este vorba despre punctualitate. Cei care nu sunt punctuali au șanse să trăiască mai mult decât cei care ajung la timp la întâlniri.

Deși sunt considerați iresponsabili, oamenii care nu respectă niciodată ora întâlnirii sunt mai relaxați, iar faptul că au întârziat nu le schimbă starea de spirit.

Cum sunt cei care întârzie?

Conform oamenilor de știință, cei care întârzie sunt mai optimiști și mai entuziasmați. Mai mult, persoanele care întârzie mereu tind să vadă cu partea plină a paharului și partea pozitivă a vieții. Astfel, experții spun că aceste obicei duce la o viață mai lungă.

De asemenea, cei care nu sunt punctuali au un coeficient ridicat de IQ. O cercetare realizată de psihologul Jeff Conte arată că persoanele care întarzie sunt multi-tasking, ceea ce indică faptul că pot fi mai bune la rezolvarea problemelor.

Cei care întârzie sunt mai capabili să ofere mult mai ușor soluții spre deosebire de cei punctuali deoarece sunt mai spontani și gândesc pe moment.