Nicoleta Luciu e de nerecunoscut! Schimbare totală la față. Ce operație estetică și-a făcut

de:
26 sept. 2021
Nicoleta Luciu e de nerecunoscut! Schimbare totală la față. Ce operație estetică și-a făcut
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a intrat în vizorul fanilor, care o acuză că și-a făcut atât de multe operații estetice încât a devenit dificil de recunoscut și nu e de mirare, căci schimbările sunt vizibile.

Vedeta nu a mai apărut de multă vreme în lumina reflectoarelor, așa că fanii săi nu prea erau la curent cu aspectul ei fizic. Astfel, ultima postare a brunetei a stârnit un val de critici la adresa ei .

Nicoleta Luciu s-a fotografiat după un tratament facial și se pare că acesta nu ar fi singurul. Fanii spun că nu o mai recunosc, ba chiar unii au întrebat-o insistent de ce a apelat la aceste modificări având în vedere că era mai frumoasă naturală.

Cum arată acum Nicoleta Luciu

”Vai, nu mai ești tu Nicoleta. Păcat, erai superbă naturală”, ”Oribilă”, ”Doamne ferește, complet altă persoană”, ”Ce frumoasă erai înainte”, ”Tu te vezi frumoasa si asta e bine. Dar noi din pacate nu te mai recunoastem”, ”Arăți ca o gonflabilă”, ”Cât botox!”, ”E împietrită fața ei”, ”Nu te mai recunosc, păcat”, ”Nicoleta, de ce faci aceste schimbări? Ești frumoasă fiind naturala… nu ai nevoie de aceste intervenții”, ”Eu nu mai stiu cine esti”, ”Te-ai stricat de tot, păcat ca erai și ești încă frumoasa”, sunt doar o parte din comentariile internauților.

Schimbările vedetei denotă că viața departe de Capitală îi priește. Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc alături de soțul ei Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor, fiind văzută destul de rar la tv. Vedeta mărturisea la un momendat că este mulțumită de viața care o duce, adăugând că vine în Capitală ori de câte ori are nevoie.