Noi dezvăluiri despre soția lui Alexandru Cumpănașu! Examenul pe care l-a picat cu nota 6

18 sept. 2019
Noi dezvăluiri despre soția lui Alexandru Cumpănașu! Examenul pe care l-a picat cu nota 6

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare despre soția lui Alexandru Cupănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre tinerele pe care monstrul Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis în Caracal. Soția lui Cumpănașu a picat un important examen cu nota 6.

S-a aflat totul despre soția lui Alexandru Cumpănașu. Aceasta a picat un important examen de expert. Simona Baltag, soția lui Alexandru Cumpănașu din 2018, a ratat un examen important. .

Pentru cine a lucrat Simona Baltag

Simona Baltag nu e nici ea străină de politică. A lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018, ea a renunţat la funcţia de consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusă chiar de cel ce avea să-i devină soţ.

Unde a vrut să se angajeze

În vara anului trecut soția lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert. În iunie 2018, Simona Baltag a vrut să ocupe un post de asistent manager în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale, dar a fost repinsă, după ce a obţinut un punctaj final de 60.

Cei admişi au obţinut 90, respectiv 75 de puncte. Rezultatele au fost afişate în iule 2018. “REZULTATUL FINAL al concursului de recrutare și selecție a experților pentru posturile vacante din echipa MEN beneficiar în proiect -în afara organigramei – în cadrul proiectului „CRED-Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți”, s-a scris despre concursul picat de Simona, conform wowbiz.ro.