Noi dezvăluiri din casa groazei! Mărturii terifiante despre camera morții: A spus totul

06 oct. 2019
Noi dezvăluiri din casa groazei! Mărturii terifiante despre camera morții: A spus totul

Ies la iveală noi dezvăluiri din casa groazei! Sunt mărturii terifiante despre camera morții. Un personaj cheie a rupt tăcerea.

Apar noi detalii cutremurătoare din casa lui Gheorghe Dincă. Un martor foarte important, care a trecut pragul camerei ororilor, a venit cu informaţii noi despre ceea ce avea monstrul din Caracal în aşa numita Casă a Groazei.

Ce se află în camera morții

Conform datelor din anchetă, camera groazei se află într-o anexă construită în spatele casei de Gheorghe Dincă. Vorbim despre încăpere mizeră, luminată de un singur bec, cu un pat vechi cu schelet metalic. Camera are o singură fereastră, dar este zidită.

”E o casă a morții. Parcă cineva pierduse acolo ceva și căuta cu lopata. În camera groazei există un lanț cu care Dincă lega fetele. Există o curea, un pat. Dincă își pregătește răpirea fetelor, unde să le cazeze, însă nu își pregătește deloc ce să facă cu cadavrele lor. De ce? Pentru că le lua ca să le vândă, nu să le omoare”, a spus Sorin Ovidiu Bălan, care a participat la reconstituirea camerei ororilor din casa lui Gheorghe Dincă realizată de Antena 3.

Prima fată care a dispărut este Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă. La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Maceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.