Noua cucerire a lui Ion Țiriac. Cu ce tânără superbă a fost surprins miliardarul. Toată lumea i-a văzut împreună

de:
30 iul. 2021
Noua cucerire a lui Ion Țiriac. Cu ce tânără superbă a fost surprins miliardarul. Toată lumea i-a văzut împreună
Ion Țiriac

Chiar dacă are 82 de ani, Ion Țiriac își trăiește viața la maxim. Miliardarul român a ales să meargă pe litoral, evident, la Mamaia, iar lumea a fost surprinsă total când a văzut cine i-a ținut companie acestuia.

Fostul tenismen s-a afișat cu o brunetă sexy, care a atras toate privirile pe plajă. Cei doi au fost păziți de bodyguarzi pe tot parcursul concediului lor, petrecându-și zilele pe plaja miliionarilor.

Cine este noua cucerire a lui Ion Țiriac

Cei de la click.ro l-au surprins pe milionar pe un șezlong plasat ilegal chiar pe malul mării, alături de o brunetă misterioasă. Cei doi s-au bronzat împreună, iar imaginile denotă că relația lor era una destul de apropiată.

În una dintre fotografii, bruneta și-a pus chiar și telefonul pe abdomenul fostului tenismen, semn că cei doi nu se cunosc doar de o zi. Au petrecut mai multe ore pe plajă, iar bodyguarzii i-au supravegheat în tot acest timp.

După prânz, Ion Țiriac a optat pentru o plimbare pe plajă, ducându-și apoi partenera la restaurant pentru a servi masa.

Ion Țiriac s-a despărțit de Irina Deleanu

Înainte să se afișeze cu bruneta misterioasă, presa bănuia că Ion Țiriac forma un cuplu cu fosta gimnastă Irina Deleanu în vârstă de 45 de ani. Deși erau de nedespărțit și erau prezenți împreună la toate evenimentele, Irina Deleanu a lipsit în luna mai de la ziua marelui tensiman, sărbătorită de acesta la Madrid, unde organizează un turneu de tenis.

După speculațiile care au continuat, fosta gimnastă a rupt tăcerea și a mărurisit că milionarul a ajutat-o tot timpul atât pe ea cât și pe fiica sa, nefiind vorba despre nicio despărțire.

”Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Ţiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Avem o relaţie bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor.

Şi mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani şi face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, mărturisea Irina Deleanu.