NU este Andreea Bălan! Vedeta care a primit cei mai mulți bani de la Antena 1 pentru Asia Express/America Express: 4.000 de euro pentru un singur episod

de:
17 aug. 2022
NU este Andreea Bălan! Vedeta care a primit cei mai mulți bani de la Antena 1 pentru Asia Express/America Express: 4.000 de euro pentru un singur episod

Asia Express nu este un show pentru oricine, iar asta o știu și vedetele care au acceptat această provocare. Totuși, având în vedere încasările pentru fiecare episod, se poate spune că nu au de ce să se plângă. Acum Asia Express a devenit America Express, iar emisiunea se va difuza probabil în ianuarie 2023, deși filmările s-au încheiat la jumătatea lunii iulie.

Marele premiu de la Asia Express este de 30.000 de euro, însă unele vedete pot ajunge să încaseze această sumă după doar câteva episoade. Fiecare primește cât a reușit să negocieze. Lidia Buble sau Andreea Bălan au primit remunerații foarte bune, dar nu se compară cu ce a negociată o altă vedetă.

Top 4 cel mai bine plătite de la Asia Express

Vedetele au ieșit de tot din zona lor de confort și au parte de aventuri pe care nu oricine le trăiește, însă sunt remunerate corespunzător cu sume care întrec orice așteptare. De la un sezon la altul, sumele s-au menținut ridicate, iar o concurentă s-a făcut cu adevărat remarcată din punct de vedere al veniturilor încasate

Potrivit surselor VoxBiz.ro, de-a lungul competițiilor, patru vedete au încasat sume frumușele pentru participarea lor în cadrul show-ului. Surprinzător, Lidia Buble este pe locul 3 la acest capitol. Artista ar încasa 2.000 de euro pentru o singură ediție, pe când sora sa doar 800 de euro. Liviu Vârciu pe de altă parte a negociat mai bine. Prezentatorul de televiziune a primit 2.500 de euro pe o singură ediție la Asia Express.

Cel mai bine plătită vedetă de la Asia Express

Clasamentul o are învingătoare pe Bianca Drăgușanu. Diva știa ce o așteaptă în cadrul competiției, așa că a dus negocieri la sânge cu producătorii. Potrivit sursei citate, vedeta a primit 4.000 de euro pentru o singură ediție.

În ciuda sumei încasate însă, Bianca Drăgușanu nu a putut rezista presiunea. Vedeta s-a arătat nemulțumită din primele secunde ale show-ului. A jignit atât oamenii din producție, cât și oamenii de pe stradă, dorindu-și să plece mai repede acasă.

Zis și făcut. Producătorii i-au îndeplinit dorința, iar Bianca și sora ei au părăsit competiția, lucru care nu a fost pe placul celei din urmă. Cele două dive au fost înlocuite de Iuliana Luciu şi Magherita de la Clejani, concurenții care au fost eliminați în ediţia precedentă, în urma unei probe pierdute.