O Faimoasă de la Survivor România va avea propria emisiune! Cu ce televiziune a semnat un super contract

01 iul. 2021
O Faimoasă de la Survivor România va avea propria emisiune! Cu ce televiziune a semnat un super contract

Pandemia a venit cu tăieri de bugete pe la televiziuni și multe vedete s-au văzut cu emisiunile anulate. Printre victime s-au aflat și Mihai Morar, dar și Majda Aboulumosha, ambii având contract cu Antena Stars.

Aceasta avea și un mic business, bazat pe gătit, dar în ultima perioadă nu i-a mai mers la fel de bine. Asta pentru că întreaga industrie HoReCa a fost afectată. Salvarea ei a venit de la Kanal D.

Majda a făcut partea din echipa Faimoșilor de la Survivor România

Ea a acceptat provocarea Survivor România, unde s-a descurcat foarte bine, chiar dacă nu a impresionat pe parte sportivă. Majda a fost inițial vedetă PRO TV și a jucat în mai multe seriale din trust. Ea a participat și la Ferma, unde a ajuns aproape de final.

Majda a fost eliminată prin votul lui Jador de la Survivor România

Acum, însă este foarte fericită cu noul ei proiect, oferit de la Kanal D. Ea va prezenta în fiecare zi, în cadrul Știrilor Kanal D, rubrica „Găteste cu Majda”.

Majda, fericită cu noul ei proiect de la Kanal D

„Întotdeauna mi-a placut să gătesc, așa că am îmbrățișat cu bucurie propunerea de a prezenta această rubrică și de a le oferi telespectatorilor rețete verificate chiar de mine, ușor de preparat și, în același timp, sănătoase și delicioase.

Mă bucur că pot fi astfel de folos femeilor care sunt mereu pe fugă și care nu prea mai au timp de gătit. Cred că atunci când prepari ceva pentru oamenii dragi, adunci în jurul tău multe zâmbete. Îmi doresc ca ea, femeia, să nu uite niciodată că e specială când zâmbește, chiar și atunci când e la cratiță”, a spus Majda, care și la Survivor România s-a ocupat mult de partea cu gătitul.