O fostă angajată Microsoft îl distruge pe Bill Gates: „Era la vânătoare de femei pentru poftele sale”. Dezvăluirile care au șocat întrega planetă

de:
23 mai 2021
O fostă angajată Microsoft îl distruge pe Bill Gates:
Bill Gates, Melinda Gates și cei trei copii ai lor. Foto: The Sun

Odată cu anunțul divorțului făcut de Melinda Gates, din ce în ce mai multe informații ies la lumină. Bill Gates este invadat de acuzații venite din toate părțile, în special din parte femeilor care au lucrat la Microsoft.

După doi ai de când s-a retras din compania creată chiar de el, s-a aflat și adevăratul motiv pentru care Bill Gates a ales să se refugieze în umbră. Nu are nicio legătură cu activitate companiei, ci mai degrabă cu atitudinea acestuia față de angajatele sale.

Motivul retragerii lui Bill Gates

Puțini știu, însă la finalul lui 2019, o ingnieră de la Micorosft a alertat consiliul de administrație al companiei, mărturisind că a avut o aventură chiar cu Bill Gates. Miliardarul nu a oferit prea multe explicații, însă a preferat să se retragă, acesta fiind, cel mai probabil, motivul principal. 

Doi ani mai târziu, soția lui Bill Gates a anunțat că divorțează, iar din acel moment și până acum, acuzațiile la adresa miliardarului nu au încetat să se oprească.

O fostă angajată a mărturisit recent că întrega cultură organizațională din companie era una toxică, iar Bill Gates își petrecea o bună parte din timp la vânătoare de ”femei pentru poftele sale”. 

Ce le-a făcut Bill Gates angajatelor sale

Nici angajații lui Bill Gates nu erau mai prejos, pe lângă mărturisirile făcute de Katherine Moussouris, fostă angajată Microsoft și alte femei acuzau că șefii lor bărbați aveau un comportament toxic, de neacceptat. 

Nu doar că şi-a ales soția dintre angajate, ci a ales să vâneze şi alte femei pentru poftele sale, fără a suporta consecinţe.

Era ca şi cum această cultură izvora de la vârf şi era una în care se plătea un tribut fals diversităţii şi incluziunii, fără a susţine cu adevărat femeile în acuzaţiile de agresiune sexuală sau în cariera lor”, a mărturisit Katherine Moussouris pentru Daily Mail.

Mai mult de atât, înainte de incidentul din 2019, în 2015, mai multe angajate au dat în judecată compania pentru discriminare la locul de muncă, ele reclamând faptul că erau „ignorate, abuzate şi umilite“, lucru care pare confirmat și la momentul actual.