O mamă și-a ucis copilul din greșeală. Și Gabriela Cristea a comis această eroare cu fiicele ei. Milioane de românce faca acest lucru stupid

12 iul. 2021
O mamă și-a ucis copilul din greșeală. Și Gabriela Cristea a comis această eroare cu fiicele ei. Milioane de românce faca acest lucru stupid
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice ale lor

Milioane de românce comit această greșeală atunci când vine vorba de bebelușii lor, fără să realizeze la ce pericol își expun copiii. O astfel de eroare poate duce până la deces. Este vorba de sărutatul micuților pe buze. Medicii avertizează mămicile să nu facă acest lucru, dar puține ascultă.

Și Gabriela Cristea a fost surprinsă de multe ori în vloggurile sale sărutându-și cele două fetițe pe buze, un act care nu este normal, nici pentru dezvoltarea psihologică normală a unui copil.

Bebelușul a contactat un virus, care l-a ucis

Dakota Elizabeth Gross a publicat pe contul ei de Tik Tok cea mai mare dramă a vieții sale. Aceasta susține că practic și-a ucis propriul fiu, de doar 11 zile, pentru că l-a sărutat pe buze. Micuțul a contactat herpes, iar organismul nu a putut lupta cu boala, relatează The Mirror.

O mamă i-a avertizat pe părinţi nu îşi sărute bebeluşii, după ce fiul ei nou-născut a murit din cauza unei infecţii, relatează Mirror.

„Indiferent de cât de mult am încercat, nu am putut să îl protejez. Dar vă rog, spălaţi-vă pe mâini, nu le atingeţi gura sau să îi sărutaţi… nu pot lupta”, a spus femeia în videoclipul care a strâns peste 1,5 miliona de vizualizări.

Experții avertizează mămicile

„Bebeluşii nu au un sistem imunitar, nu se pot lupta cu germenii. Doar l-am atins. Se întâmplă. Este real”, a continuat ea, în timp ce arăta internauților fotografii cu bebelușul ei.

Virusul herpes se poate transmite foarte uşor, iar de multe ori persoanele infectate nici nu știu că sunt purtătoare ale bolii. Numeroși experți avertizează ca bebeluşii să nu fie sărutaţi pe buze şi  sfătuiesc părinţii să se spele pe mâini înainte de a-i atinge.