O nouă ofertă LIDL a intrat pe piață. Aspiratorul care s-a bucurat de mare succes internațional. Cât costă acum

de:
17 apr. 2021
O nouă ofertă LIDL a intrat pe piață. Aspiratorul care s-a bucurat de mare succes internațional. Cât costă acum

LIDL își surprinde întotdeauna clienții cu fel de fel de produse la prețuri pentru orice buzunar. Fie că este vorba despre mâncăruri sau despre aparate electrocasnice, oricine ajunge într-un magazin poate găsi orice are nevoie.

Începând cu luna februarie, LIDL a introdus un dispozitiv care a cucerit toți clienții. Este vorba despre un aspirator de tip „Roomba”, autonom, cu funcție 2-în-1, de aspirare și spălare.

Ce preț are noul produs de la LIDL

Noul dispozitiv este marca SilverCrest și are un preț accesibil pentru toate buzunarele. Aspiratorul costă 700 de lei și revine automat la stația de încărcare. De asemneea, el dispune de un rezervor pentru apă de 300 ml, iar cel pentru praf are capacitate identică.

Conform specificațiilor producătorului, după o încărcare completă, autonomia aspiratorului este de până la 120 de minute. În ceea ce privește bateria acestuia, robotul de aspirare vândut de LIDL are o baterie de 2.400 mAh, iar zgomotul produs este de 65-70 dB.

Dispozitivul nu este unul smart, însă reușește să își facă treaba, îndeplind dorințele clienților. Are dimensiunile de 30 x 7,5 cm și, spre deosebire de alte aspiratoare de acest tip, cel vândut de LIDL poate fi comandat inclusiv din telecomandă.

Noi surprize pentru clienții LIDL

De asemenea, aspiratorul oferă șase moduri de curățare. Este vorba despre modul Auto – curățare în mod aleatoriu, Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă sau Mod de ștergere.

Surpizele de la LIDL vor continua și în lunile următoare, pentru că retailerul german își dorește să crească din ce în ce mai mult din punct de vedere al produselor inteligente. Astfel, LIDL a mai introdus încă o ofertă recent, care prevede o serie de dispozitive inteligente de tip smart home sub brandul ZigBee. 

Pentru cunoscători, printre acestea se numără și dispozitiv gateway, o priză inteligentă și un senzor de mișcare. Dacă vă întrebați care sunt prețurile, ei bine, acestea variază între 50 și 120 de lei, deci pot fi accesibile oricui are nevoie de un astfel de produs.