O super vedetă din România, acuzată de un furt rușinos. S-a făcut grav de râs! Cătălin Măruță a tot promovat-o

13 aug. 2022
O super vedetă din România, acuzată de un furt rușinos. S-a făcut grav de râs! Cătălin Măruță a tot promovat-o

Viața de influencer pare cel mai roz dintre toate în momentul de față. Fetele primesc mii de euro doar ca să posteze pe Instagram și în plus primesc gratuit tot felul de produse sau vacanțe. Una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi este Ioana Grama. Aceasta se află acum în mijlocul unui scandal.

Jurnaliștii de la CanCan.ro i-au dedicat un întreg articol în care imaginea ei este făcută practic franjuri în urmă cu aproximativ un an. Mai întâi aceștia povestesc că tânăra a cerut o cameră gratuit la un hotel de cinci stele. Și pentru că nu ar fi obținut-o, ar fi raportat hotelul și i-ar fi dat și block pe booking.com.

După acesta dezvăluiri, Ioana Grama a continuat să aibă contracte, dar în viața personală au apărut multe probleme, ba chiar a și divorțat în acest an.

Ioana Grama a făcut circ pentru că nu a primit o cameră gratis la hotel

Toată povestea este postată pe Instagram, într-un grup, în care chiar patroana hotelului povestește ce s-a întâmplat, spre uimirea tuturor celor care o cunosc pe frumoasa clujeancă.

Poveștile rușinoase cu Ioana Grama nu se opresc aici. Tot cei de la CanCan.ro au relatat că și o altă tânără a povestit pe un alt cont dedicat influencerilor că Ioana Grama le-ar fi furat apă plată de la masa VIP pe care o aveau la Sunwaves. Însă acest eveniment ar fi avut loc în urmă cu câțiva ani, când ea era un nume sonor pe piață. La scurt timp, un alt internaut a mai venit cu un alt exemplu negativ despre aceasta.

Ioana Grama, în emisiunea lui Cătălin Măruță înainte să nască

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscut influencerițe din România. Are peste 368.000 de urmăritori pe Instagram, a fost căsătorită și are un copil. Are foarte multe contracte de imagine cu diferite branduri și câștigă mii de euro din activitatea ei.

Clujeanca nu a oferit niciun punct de vedere până acum cu privire la acuzațiile aduse. A apărut de multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruță, care se poate spune că a și promovat-o intens.