O super vedetă tocmai a semnat cu Pro Tv! Prima ei apariție va fi pe 11 februarie și va fi total neașteptată

05 feb. 2021
O super vedetă tocmai a semnat cu Pro Tv! Prima ei apariție va fi pe 11 februarie și va fi total neașteptată

Pro Tv vine cu multe surprize în acest an. După ce Mihai Petre a fost eliminat din juriul Românii au talent și adusă în locul său, Alexandra Dinu, acum o nouă vedetă blondă și frumoasă a semnat cu renumitul post de televiziune. Aparția ei cu siguranță va face senzație, mai ales că este prima de acest tip.

Artista Jo o va interpreta pe Rebecca în sezonul 2 din Profu`, care va reveni pe post începând cu 11 februarie, de la 21:30. Cântăreața care a fost la un pas să câștige X-Factor, la Antena 1 va avea rolul unui personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultății, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial/film. Sunt o persoană foarte emotivă și nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparențelor și a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”, a mărturisit Jo.

Jo a fost la un pas să câștige X Factor la Antena 1

Jo vrea să repete experiența

Aceasta a povestit că i-a plăcut mult la filmări și că deja și-a descoperit o nouă pasiune, pe care în mod cert o va repeta. Până acum i-au cam ieșit toate, așa că va avea mult succes și cu acest nou proiect în mod cert.

„Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat și m-a făcut să mă simt minunat și să mă relaxez. Ne-am înțeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionați și inspiraționali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obișnuiesc și să îmi intru foarte bine in mână, s-au și terminat filmările! MAI VREAU!!!”, a mai spus Jo.