O vedetă Pro Tv pleacă la Kanal D! Puțini s-au așteptat la gestul lui

05 aug. 2019
O vedetă Pro Tv pleacă la Kanal D! Puțini s-au așteptat la gestul lui

De-a lungul anilor, Pro Tv a reușit să scoată vedete pe bandă rulantă. Multe dintre acestea au plecat ulterior la alte posturi, unde au reușit să-și clădească o carieră solidă. Acum a venit rândul lui Emil Rengle să lasă în plan secund postul de televiziune care l-a făcut celebru și să semneze cu Kanal D.

Dansatorul a câștigat concursul Dansez pentru tine și un premiu de 100.000 de euro. Mai mult decât atât, el a primit încă 10.000 de euro pentru că a fost desemnat cel mai original dintre concurenți, însă a decis să doneze banii, micuței balerine Bianca Badea, fiind impresionat de povestea ei. Puțini s-au așteptat la gestul lui.

Acum Rengle va face parte din juriul unei noi producții, care se va difuza din toamnă la Kanal D, „Îmi place dansul”. „Să încep colaborarea cu Kanal D este că și cum aș începe o nouă relație romantică. Eu sunt genul de om care, atunci când se aruncă în ceva, o face fără rezerve, așa că tot ce pot să va spun este să vă țineți bine că aterizez! Colegi noi, producători, regizori, echipă nouă de filmare… abia aștept să îi cunosc pe toți și abia aștept să pornim în aventura <Îmi place dânsul>. Este exact emisiunea la care am visat dintotdeauna”, spune Emil Rengle despre experiență care îl așteaptă.