Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are vedeta

de:
23 aug. 2021
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are vedeta

Oana Roman ajunge pe mânile medicilor. Vedeta se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, așa că a ales să meargă cât mai repede la spital pentru a primi o confirmare.

Nu a spus exact ce simptome are însă, până acum a dat vina pe oboseala din ultima perioadă. Totuși, pentru a vedea ce se întâmplă, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că va merge direct la medic pentru a-și face un set de analize.

Oana Roman are probleme cu tiroida

Oana Roman susține că de aproape un an de zile nu și-a mai făcut analize, așa că în cursul acestei săptămâni va merge direct la medic. Având în vedere antecedentele vedetei, nu ar fi exclus ca aceasta să se reîntoarcă la vechile probleme cu tiroida.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef.

M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a mărturisit Oana Roman.

”Am terminat tratamentul”

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a descoperit că are probleme cu tiroida. A tratat-o la timp,  iar de doi ani nu și-a mai făcut analize, odată cu finalizarea tratamentului.

Stresul din ultima perioadă ar fi putut să îi declanșeze din nou vechile probleme, spune vedeta, care adaugă că doar analizele îi vor da răspunsul.

”Probabil că mulți din voi știți că eu am avut probleme cu tiroida, am avut o hipertiroide pe care am tratat-o, de doi ani nu mi-am mai făcut analize, am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, mult stres, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iar, de asta vreau să-mi fac analize să știu exact”, a mai spus Oana Roman.