Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

de:
06 mai 2021
Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu are noi victime preferte. În cadrul emisiunii pe care o prezintă în fiecare miercuri seară, actrița s-a luat de această dată de cunoscutul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu, dar și de soția sa, Cristina Șișicanu.

Emisiunile Oanei Zăvoranu urmăresc în principiu influencerii care încasează bani pe spatele urmăritorilor, fără a le aduce acestora niciun beneficiu, însă pe lângă acest aspect, în ultima emisiune, actrița s-a arătat dezamăgită de modul în care ”influecereala” l-a transformat complet pe Mădălin Ionescu.

Oana Zăvoranu l-a umilit pe Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu este un jurnalist și un om de televiziune foarte cunoscut. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor de ceva timp, contul lui de Instagram este urmărit de sute de mii de persoane, deci cel mai probabil, la fel ca și alți influenceri de pe rețelele de socializare, acesta câștigă și el sume frumoase din postările pe care le face.

Oana Zăvoranu însă nu l-a iertat. După ce a analizat mai multe fotografii și videoclipuri de pe conturile de Instagram ale lui Mădălin Ionescu și al soției sale, Cristina Șeicanu, vedeta nu s-a mai putut abține.

Ea i-a comparat pe cei doi cu familia Gabrielei Cristea, criticând toate reclamele plătite pe care le fac, la produse pe care nu le folosesc, sau pe care le primesc gratuit, doar pentru a le posta.

Soția ”l-a nenorocit”

Actrița a criticat modul în care Mădălin Ionescu vorbește și susține că încearcă să își țină fanii în suspans, fără a le oferi însă nimic. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu i-a găsit și o poreclă soției lui Mădălin Ionescu, numind-o ”Chuchy”.

”Mie îmi place cum vorbește el grav. Dacă povestește despre o ciulama, el te face să crezi că intră rușii, se bat, se omoară. El ce făcea? Tocmai povestea cum curăța o ciupercuță, Chuky a făcut un răntaș și tu te uiți și tot timpul e un gen de breaking news la ei, dar fără news”, a mărturisit Oana Zăvoranu despre Mădălin Ionescu și nevasta sa pe canalul ei de YouTube.

Aceasta susține că după căsătoria cu Șișicanu, Mădălin Ionescu a avut doar de pierdut. Vedeta ar fi decăzut enorm la capitolul imagine, iar de la emisiunile importante pe care le prezenta în urmă cu câțiva ani buni, acum, renumitul prezentator a devenit doar un ”influencer” ca mulți alții din mediul online.

Soția te ridică, soția te coboară. Pe el l-a coborât de l-a nenorocit”, a mai spus Oana Zăvoranu.