Oana Zăvoranu spală parbrizurile la mașini în benzinării. Cum a ajuns vedeta în această situație: ”Am probleme grave”

de:
18 mart. 2023
Oana Zăvoranu spală parbrizurile la mașini în benzinării. Cum a ajuns vedeta în această situație: ”Am probleme grave”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate dive din showbiz-ul românesc. S-ar părea însă că viața brunetei nu mai este aceeași, sau cel puțin asta dau de înțeles acțiunile ei.

După ce au existat zvonuri referitoare la despărțirea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, vedeta și-a cam schimbat atitudinea de pe internet.

Dacă anul trecut vedeam emisiunile ei, în care critica celebre influencerițe din România și în urma cărora s-a ales și cu câteva procese, iată că acum Oana Zăvoranu s-a reorientat.

Vedeta este foarte activă pe platforma TikTok, unde fanii pot să doneze diferite cadouri, în funcție de provocări. De această dată însă, Oana Zăvoranu a ajuns să spele parbrizul unor mașini.

Într-un clip video postat pe TikTok, vedeta merge la o benzinărie și se apucă să spele parbrizul mai multor mașini. Doar o persoană avea însă să îi dea la final cinci lei.

Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme grave

Are Oana Zăvoranu probleme cu banii sau pur și simplu este vorba despre o distracție în mediul online? Nu știm, cert este că anterior, vedeta a postat un mesaj îngrijorător pe contul ei de socializare.

Oana Zăvoranu povestea că se confruntă cu probleme grave pe care speră să le depășească doar cu ajutorul lui Dumnezeu. De asemenea, tot atunci, ea mai adăugat că adevărul va triumfa mereu și că de acum, aceasta va fi mai activă ca oricând, pentru că a tăcut pentru o perioadă prea lungă de timp.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris bruneta pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.