Olivia Steer, implicată într-un nou scandal. Soția lui Andi Moisescu șochează din nou cu ultimele declarații

de:
16 iun. 2021
Olivia Steer, implicată într-un nou scandal. Soția lui Andi Moisescu șochează din nou cu ultimele declarații

Olivia Steer este implicată într-un nou scandal, dar de această dată miza este mult mai mare. Soția lui Andi Moisescu a șocat după ultimele afirmații făcute, ba chiar a intrat în vizorul Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Olivia Steer este cunoscută pentru derapajele ei, însă ultimul comentariu făcut a stârnit un val de critici. Ea este acuzată acum de antisemitism după o postare pe contul de socializare.

Soția lui Andi Moisescu, acuzată de antisemitism

Cu alte cuvinte, Olivia Steer a pus o întrebare pe contul personal de socializare ”Evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități?”. A fost suficient pentru ca Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel să o tragă la răspundere și nu numai.

Inclusiv urătorii vedetei s-au arătat ingidnați de postarea acesteia.

”De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas”, a scris în replică Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, care a menționat în postare și Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Olivia Steer, controverse în mediul online

Pe lângă mesajul postat, Olivia Steer este foarte cunoscută pentru declarațiile ei controversate legate de vaccinare. Mai mult de atât, soția lui Andi Moisescu a avut și o perioadă în care critica personalități importante, precum Raed Arafat.

Deși mesajul era scris sub forma unui basm, toată lumea și-a dat seama de ce a vrut să transmită, de fapt, soția juratului de la Românii au talent.

”Statul sînt eu!”, urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vîrfurile piciorușelor sale minuscule, trăgînd hotarît de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărîme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingînd pămîntul, ca PIBul țării.

Vai, ce mai chiuia de placere liliputanul! Ce fericit era…”, scria Olivia Steer la un momendat.